Harper's Bazaar Srbija

Imamo novu “Keri” haljinu: Rekonstruisani look Carrie Bradshaw potpuno nas je oduševio!

Mala crna haljina postaje… plava?

Postoji veliki broj outfita iz originalne serije “Seks i grad” koje su obožavatelji zapamtili, ali postoji i jedna posebna haljina koja se ističe.

Reč je o pripijenoj LBD (više ugljeno-braon nego crnoj, da budemo precizniji) koju Carrie Bradshaw nosi u drugoj sezoni kultne serije, a koja je ništa drugo nego ikonična.

Uz harizmu Sarah Jessice Parker i par dobrih modnih dodataka poput vrtoglavog para štikli i vintage Gucci torbe, ova naizgled jednostavna haljina postala je jedan od najboljih SATC izgleda svih vremena.

Fotografije koje pristižu sa seta novog dela serije pod nazivom “I baš tako”, koji se trenutno snima u Njujorku, ukazuju na to da postoji još jedna potencijalna “Keri haljina“.

Za razliku od modela iz 90-ih, njen ažurirani stil za 2021. biće verzija u elegantnoj svetloplavoj nijansi.

Haljina kreatorke Norme Kamali takođe je nešto duža: porub je tik ispod kolena, dok je original bio smele mini dužine. Nabrani detalji na haljini su zadržani, uz promenu u vidu jednog asimetričnog drapiranog ramena umesto prethodnog visokog okruglog izreza oko vrata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hola.com México (@hola_mx)

Snimci iza kulisa prikazivali su glumicu sa kolegom Jonom Tenneijem ispred glamuroznog restorana “Au Cheval” u centru Menhetna.

SJP je LBD-u (maloj plavoj haljini) dala odrastao, moderan spin uparivši je sa dužim krem blejzerom i svetlucavim sandalama, uz kosu skupljenu u elegantnu punđu.

Sada nam preostaje da sačekamo da se pojavi rekreirana verzija njene čuvene John Galliano haljine sa printom isečaka novinaHajde, Carrie.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević

Najnovije