Jesenji trend alert: Bomber jakna

Nakon nekoliko sezona pauze tu smo da objavimo da su se bomber jakne konačno vratile na scenu! Zahvaljujući čuvenim brendovima poput Prada-e, Versace-a, Stella-e McCartney, nepretenciozan komad odeće koji nikada ne izlazi iz mode javlja se na dužnost!

Na pistama smo imali priliku da ih vidimo u bojama širokog spektra, od crvene kod Versace-a preko indigo plave kod David-a Koma-e i Isabel Marant. Prisutni su i najrazličitiji krojevi, od dužih – kod Christian Dior-a, Sacai-a i Raf-a Simons-a do ultra kratkih modela i modela sa printom koji nam dolaze od Etra i Pree-a by Thornton Bregazzi-ja.

Bomber jakna ima neverovatnu mogućnost da nadogradi svaki vaš look, bilo da je u pitanju street style ili elegantnija estetika koja uključuje kombinovanje uz haljinu i visoke potpetice (suprotnosti su veliko modno DA).

Bez obzira da li ćete se opredelili za vašu veličinu koja vam adekvatno pristaje ili za oversize model, bomber jakna sa rajsfešlusom sastavni je deo jesenjeg modnog arsenala. Uzmemo li u obzir da je slobodno možete nositi od jutra do večeri, od jutarnjeg treninga preko ručka sa prijateljima pa sve do večernjeg izlaska u grad, ova jakna must have je svakog stylish ormara.

Klikom na galeriju inspirišite se vrućim runway trendovima bomber jakni.

Foto: Profimedia

Priredila: M.Kitić

Najnovije