Kako izgledati elegantno u maksi haljinama

Najmodernije kombinacije koje možete isprobati ovog proleća.

Rad na daljinu, beskrajni sati Netflixa sa ukusnom hranom, pidžama i trenerke – ako bismo pokušali da napravimo komplet za preživljavanje u karantinu, definitivno bismo uključili gore navedeno.

I dok se čini da se karantin 3.0 završava, mi počinjemo da sanjamo o povratku u normalu. To znači da ćemo morati da skinemo pidžame i obučemo nešto drugačije, elegantnije.

Ako postoji nešto sa čime ne moramo da se rastanemo, to je udobnost. Odeću koju su mnoge žene nosile tokom karantina i koju mogu da nastave da nose na proleće su maksi haljine. Monohromatske ili štampane, izuzetno impresivne ili minimalističke, maksi haljine daju nam osećaj da je proleće ovde, a leto je pred vratima.

Kako ih možete nositi?

Postoji beskonačan broj kombinacija za stilizovanje, tako da možete odabrati prema svom ličnom stilu. Dobra vest je da ovaj udoban i vrlo ženstven komad može da se transformiše sa samo nekoliko poteza od neobaveznog do formalnog.

Najmodernija maksi haljina za ovu sezonu je definitivno ona u beloj boji. Glamurozna, izuzetno prolećna i vrlo šik dolazi da preuzme ulogu koju crna haljina ima zimi. Možete je nositi ujutro u kancelariji sa mokasinama, patikama u šetnji ili čak sa omiljenim sandalama sa visokim potpeticama u noćnom izlasku.

Najmodernije kombinacije pogledajte u galeriji fotografija.

foto:pinterest/instagram

Najnovije