Kako izgledati moderno sa patikama u bilo kojoj dobi

One su cool, vrlo udobne, svestrane i možete ih nositi na različite načine.

Na sreću svih nas patike su prestale da se smatraju „fitnes obućom“ i postale su must have komad koji svaka žena može da nosi, ali njihova velika draž leži u činjenici da mogu da se nose bilo da imate 30, 40, 50 ili 60 godina i izgledati stilski.

Vanvremenska i klasična kombinacija koju vole i biraju mnoge dame je kombinacija patika sa odelom. Strogi karakter odela i sporstki stil patika savršeno se kombinuju i pomažu vam u stvaranju opuštenog kancelarijskog izgleda. U ovom slučaju je, naravno, dobro odabrati crne ili bele patike u klasičnom dizajnu.

Za ležeran šik izgled, sve što treba da uradite je da svoje omiljene haljine kombinujete sa patikama, bilo u jednoj boji ili sa dezenom. A u slučaju da se pitate da li patike odgovaraju svim haljinama, odgovor je - da! Mini, midi ili maksi, jednobojne ili dezenirane, teksas ili od svile - ova kombinacija je bezvremenska i elegantna.

Konačno, izgled koji definitivno možete kreirati u bilo kojoj dobi su pantalone, patike i teksas jakna. Jednostavno, elegantno i vanvremensko.

U galeriji pogledajte inspirativne primere.

foto:Pinterest

Pročitajte još