Harper's Bazaar Srbija

Kako napraviti moderan top od starog kardigana i masku od bandane

Jednostavna uputstva Brittany Xavier o tome kako iskoristiti nepotrebne stvari.

Modna blogerka Brittany Xavier podelila je sa svojim pratiocima tri jednostavna trika kako da steknu nove elegantne stvari tokom samoizolacije bez napuštanja kuće i ne trošeći novac.

Da biste to učinili, potrebne su vam samo stvari iz vaše garderobe i malo entuzijazma.

Novi život starim farmerkama

Stare farmerke pretvaraju se u trendi. Brittany predlaže da od starih farmerica napravite nove i moderne. Akcioni plan je sledeći: naneti izbeljivač na jednu nogavicu, ostaviti nekoliko sati i potom oprati. Dvobojne farmerke koje Kendall Jenner voli su spremne!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brittany Xavier (@brittanyxavier) onMay 7, 2020 at 5:58pm PDT

Kardigan – Top

Kardigan je najvažniji odevni komad u poslednjih nekoliko sezona. Ovu stvar posebno vole street style zvezde. Ako su zimi na vrhuncu popularnosti postojale opcije izrađene od vune i lepršavog mohera, onda će leti lagano pletivo postati glavni lik. A ako kratki top napravljen od istog materijala nosite ispod kardigana, onda uzmite u obzir da ste pogodili modni džekpot. Brittany predlaže da odsečete dno kardigana i nosite ga poput topa.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brittany Xavier (@brittanyxavier) onMay 3, 2020 at 11:43am PDT

Maska

Danas glavni dodatak bez kojeg ne možete doslovno izaći napolje nije torba, već maska za lice. Modeli od tekstila nisu najpouzdanija opcija, ali praktične su i mogu se oprati nakon upotrebe. Masku možete napraviti i sami od bandane (takođe veoma relevantna u ovoj sezoni).

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brittany Xavier (@brittanyxavier) onApr 4, 2020 at 12:18pm PDT

Najnovije