Kako nositi bele pantalone ovog proleća

Pet elegantnih izgleda koji će vas inspirisati.

Bez obzira koliko smo uzbuđeni zbog novih trendova i koliko se divimo posebnim kombinacijama, uvek ćemo istinski ceniti basic, odnosno osnovne komade. Drugim rečima, odeća koja funkcioniše kao platno za eksperimentisanje sa kombinacijama, bezvremena je kao i trendovi koji se pojavljuju i pomažu vam da se lako i elegantno oblačite bez provođenja nekoliko sati ispred otvorenog ormara.

Što se tiče prolećne mode, bele pantalone su jedan od ključnih komada za sve žene, jer ih možete udobno nositi od jutra do mraka - ujutro u kancelariji sa blejzerima u zemljanim tonovima ili u modernim kariranim uzorcima, u svakodnevnim šetnjama sa patikama ili mokasinama, ali i u večernjim izlascima sa svilenim košuljama koje čine da izgledate još elegantnije.

Kako nositi bele pantalone ovog proleća?

Prateći modne trendove ove sezone, svakako vredi bele pantalone kombinovati sa kožnim košuljama, ali i džemperima u zemljanim tonovima za izgled koji odiše elegancijom. Ako ste ljubitelj mornarskog stila, sigurna kombinacija su bele pantalone sa prugastim košuljama ili džemperima.

Takođe, bela boja savršeno se slaže sa pastelnim tonovima, a vrlo moderan izbor su blejzeri u nijansama poput baby plave ili lila. Takođe, total white look-ovi sinonim su za eleganiciju i idealni su za ovo proleće. U nastavku otkrivamo naše predloge: 

Sa kožnom košuljom

Sa džemperom

Sa prugastim košuljama

Sa mornarskim džemperom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Hill (@emmahill)

Sa blejzerom

 

Ekstra # 1

Total white look

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Ekstra # 2

Belo odelo

harpersbazaar.gr

Pročitajte još