Kako nositi dugi kardigan ovog proleća

Kardigan ove sezone preuzima ulogu kaputa.

Ovog proleća, dizajneri i influenseri nam pokazuju nove načine nošenja klasičnih odevnih komada.

Komadi poput blejzera od tvida, bluza sa kragnom i kardigana preplavili su modni svet. Naročito se ističu kardigani, posebno dugi modeli koji igraju dominantnu ulogu u stajlinzima zvezda. Vrhunski modeli poput Kaie Gerber i Kendall Jenner dodaju ih svojim stajlinzima, dokazujući da se kardigan može pokazati prilično ženstvenim i seksi.

Tokom perioda karantina, kardigani su se pojavili kao obavezan komad, jer su udobni, praktični i lako se nose u kući i izvan nje. Ovog proleća, dugi kardigani preuzimaju ulogu kaputa i postaju ključni komadi za elegantno pojavljivanje u kancelariji ili u vašim ležernim šetnjama.

Duge kardigane možete kombinovati sa farmerkama ili pantalonama visokog struka i mokasinama za kancelariju ili sa svojim mini suknjama za lagane šetnje gradom. Trik koji modni stručnjaci često biraju je kombinovanje dugih kardigana sa midi haljinama i naglašavanje struka kaišem. Rezultat je vrlo elegantan i definitivno vrlo ženstven.  

Takođe, osim kardigana u osnovnim nijansama, poput bež ili crne, koji se definitivno podudaraju sa svim, ne oklevajte da eksperimentišete sa intenzivnim i pastelnim bojama. Dugi kardigani u jarko žutoj ili ružičastoj nijansi nadogradiće vašu svakodnevnu odeću i odmah popraviti raspoloženje.

U galeriji pogledajte inspirativne primere.

foto:pinterest

Najnovije