Kako nositi maramu umesto topa

Praktični trikovi.

Sve novo je samo dobro zaboravljeno staro. To dokazuje sledeći trend fashionista, evocirajući sećanja na glavne trendove iz 2000-ih – marama umesto topa.

Svilene marame koje smo vezali oko vrata i glave i kojima smo u proleće ukrasili kosu, sada su dobile još jednu modnu svrhu. U vrućim 2000-im, glavne pop zvezde nosile su slične topove, a sada je trend postao još smeliji, ali definitivno privlači pažnju – zato je toliko voljen od strane influenserki koje su spremne za odvažne modne eksperimente.

@wearmarcia

Kako stajling ne bi izgledao vulgarno, fashioniste nose svilene marame sa širokim farmerkama visokog struka ili lanenim pantalonama. Takav ne-trivijalni „top“ u kombinaciji sa bermudama i sandalama sa tankim kaiševima pogodan je i za večernji izlazak.

Marama se može nositi na više načina: najjednostavnije je vezati krajeve marame savijene u trougao u čvor na leđima, a zanimljivije i neupadljivije je veziti maramu oko ogrlice na vratu.

Odaberite marame od gustih tkanina sa šarenim uzorcima tako da marama bude čvrsto na telu – na primer, sa cvetnim printom poput modela koje predlažu Gucci ili Marni.

@lucywilliams02; @nico.potur

Najlepše marame za kreiranje modernih topova, pogledajte u galeriji fotografija.

 

foto: harpersbazaar.ru

Najnovije