Kako na praktične načine nositi belu ovog leta

Trendovi dolaze i odlaze, ali neke stvari ostaju vanvremenske.

Bela boja takođe pripada ovoj kategoriji. Jedna od osnovnih boja, uz crnu, odgovara svim godišnjim dobima i svim prilikama. Odiše elegancijom i može se kombinovati sa mnogim dizajnima i bojama. Iako je osvojila veoma važno mesto u zimskoj garderobi, letnja sezona će uvek biti sezona bele. U stvari, idealna je iz praktičnih razloga, jer odbija tople sunčeve zrake.

Ali kako da je uključimo u naš izgled kako bismo ostali elegantni tokom celog dana? Nastavite da čitate u nastavku i otkrijte najzanimljivije bele predmete!

Košulja na kopčanje

Bez obzira na to koliko decenija prođe, bela košulja nikada neće izaći iz mode. Bezvremenska, praktična i vrlo moderna, volimo da je nosimo na mnogo različitih načina. Da biste održali opuštenu estetiku  kombinujte je sa teksas bermudama. Završite sa sandalama sa visokim potpeticama u smelim nijansama kako biste dodali „razigrani“ dodir.

Haljina

Udobne, ženstvene i prozirne – haljine ne možemo napustiti u bilo koje doba dana. Još jedan element koji haljinu čini našim omiljenim odevnim komadom je to što za 5 minuta imamo gotovu odevnu kombinaciju. Sve navedeno u kombinaciji sa belom nijansom čini belu haljinu neophodnom u svakoj letnjoj kolekciji. Dodajte dodatke za veći sjaj, poput šarenih marama. Dajte prednost ravnim sandalama da biste sledili trendove.

 

Kombinezon

Ostajući u kategoriji praktičnih i fleksibilnih dizajna, ne možemo da ne pomenemo kombinezone. Oni su jedan od najvećih trendova ove sezone i sve više „ulaze“ u ormare ljubitelja mode. Njegova bela boja savršeno se uklapa i daje vam priliku da im date karakter kakav želite. Izaberite lanene tkanine – idealno za jutarnje šetnje pod toplim sunčevim zracima.

 

Total white

Bela odeća od glave do pete, pored stilskih poena koje će vam dati, napraviće divan kontrast sa vašom preplanulom kožom. Izaberite top i kombinujte ga sa belim farmerkama. Što se tiče vaših cipela, ne oklevajte da obučete par hrabrih japanki. Zlatni nakit će dati više sjaja vašem stajlingu. Jednom kada probate, svideće vam se.

 

Kupaći kostimi

Prolazeći kroz najtopliji period godine, nismo mogli a da ne razgovaramo o kupaćim kostimima. Sada postoji mnogo dizajna kako bi zadovoljili sve ukuse i tipove tela. Međutim, kolekcija kupaćih kostima treba da se zasniva na bezvremenosti. Prikladna je bela opcija bez obzira da li birate bikini ili jednodelni kupaći kostim.

 

Najnovije