Kraljica Letizia bira najmoderniju kombinaciju sezone - sivu i lavandu

Kraljevski izbor!

Čini se da boja lavande nije samo jedna od najmodernijih ove zime - izgleda da je ovo novi kraljevski trend. U svakom slučaju, ovu prefinjenu nijansu je izabrala Kate Middleton, a zatim španska kraljica Letizia. Ali ako je vojvotkinja od Cambridgea nosila samo bluzu sa mašnom u ovoj prelepoj nijansi, kraljica Letizia je izabrala dve stvari odjednom - lagani kaput i haljinu koji su kombinovali dve nijanse - klasičnu sivu i bogatu lavandu. Svoj stajling kraljica je upotpunila sivim elegantnim cipelama.

Inače, Letizia je odabrala haljinu i kaput iz kolekcije Carolina Herrera za proleće/leto 2016. godine - demonstrirajući primer razumne potrošnje i kraljevske štedljivosti. Ovu odevnu kombinaciju kraljica je izabrala da prisustvuje svečanoj ceremoniji dodele nagrada u Valensiji.

Kraljica Letizija nije jedina kraljevska osoba koja je odgovorna prema sopstvenoj odeći. Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, takođe često nosi jednu stvar nekoliko puta - na primer, snežno beli blejzer Zara, koji periodično nosi već četiri godine.

foto:bazaar.ru

Pročitaj još iz kategorije Trendovi