Moda / Trendovi

Marion Cotillard sarađuje sa Chopardom na održivoj kolekciji nakita

Marion Cotillard sa kompanijom Chopard sarađuje više od 15 godina, a sada je glumica svoj odnos sa brendom nakita podigla na viši nivo, pomažući u dizajniranju capsule kolekcije.

Glumica je sa umetničkim direktorom Eliottom Blissom radila na dizajniranju održive kolekcije dijamantskog nakita.

Dizajni Marion Cotillard smešteni su u kolekciju Chopard Ice Cube koja je poznata po svojim grafičkim oblicima i duhu rock’n’roll-a. Komadi spajaju geometriju sa asimetrijom kako bi stvorili moderan osećaj za nošenje – i dizajnirani su da odgovaraju ženama u bilo kom trenutku dana.

Kolekcija sadrži svestran set minđuša koje se mogu nositi na mnogo različitih načina, kao i prelepi prsten na kojem se nalazi dijamant u obliku „princess“ od 5,73 karata.

Oba dizajna rađena su samo od etičkih materijala. „Donoseći svoje tumačenje u našu kolekciju Ice Cube, ona kreira savremeni i opušteni način nošenja dijamanata“, – rekla je Caroline Scheufele, Chopardova kopredsednica, o saradnji sa Marion Cotillard.

„Veliko mi je zadovoljstvo kombinovati njene ideje s našom stručnošću u području etičkog nakita.“ Pored toga što je Cotillard dala priliku da svojoj dizajnerskoj estetici prida kolekciju nakita, projekat joj je omogućio i da proširi svoj doprinos ekologiji i društvu u novoj industriji. „Chopard me prati od mog debija kao glumice i delim posvećenost Caroline Scheufele etici, tako da je ova nova saradnja odličan način za dalje jačanje veza između nas“, rekla je Cotillard o projektu.

Pročitajte još