Masivni lanci su i dalje relevantni: kako ih nositi u narednoj sezoni

Nakit u obliku lanaca nije napustio modne piste i naše garderobe već nekoliko sezona.

Međutim, ovo je vrlo veliki trend i u nadolazećoj jesenjoj sezoni – bukvalno i figurativno. Dizajneri su bili u stanju da još jednom preispitaju tako poznat predmet, ovog puta značajno povećavajući njegovu primenu.

Masivni sjajni lanci pojavili su se u kolekcijama JW Anderson, N21 i Saint Laurent. Međutim, promene su uticale ne samo na veličinu ovih ukrasa, već i na njihovu svrhu. Na jesen 2020. nosićemo lance ne samo oko vrata, već i na zglobovima, ušima i pojasevima – kaiševi iz 80-ih se ponovo vraćaju na modne piste, zahvaljujući brendovima Celine, Chanel i Salvatore Ferragamo.

Ako niste ljubitelj 80-ih, savetujemo vam da obratite pažnju na revije Bottega Veneta i N21. Daniel Lee i Alessandro Del Aqua koristili su labave lančiće kao ukrasne elemente na haljinama i cipelama.

Najbolja vest: odmah se možete pripremiti za novu sezonu i kupiti trendi stvari sa lancima. U online prodavnicama postoji mnoštvo opcija: od klasičnih ogrlica u vidu lanca Alessandra Rich, do originalnih modela koje predlaže Alexander Wang. Minimalisti će ceniti Burberry minđuše u obliku minijaturnih zlatnih veza, a ljubitelji logomanije neće moći da odole kupovini originalne Balenciaga narukvice sa detaljima u obliku B.

JW Anderson torba sa dekorom u obliku ogromnog lanca definitivno će odgovarati odvažnim fashionistima: s njom ćete sigurno postati prava street style zvezda.

Inspirativne predloge pogledajte u galeriji fotografija.

harpersbazaar.ru

 

Najnovije