Moda sa ciljem: Novi predlozi kako da nosite haljine iz HM jesenje kolekcije

Ena 
Haljina 2.199 dinara; Torba oko struka 2.199 dinara; Patike 3.199 dinara

Mi obožavamo jesenju kolekciju haljina brenda H&M a vi? Inspirisane tridesetim godinama prošlog veka, od mini do maxi dužine, u kontrastnim crnim i prljavo belim nijansama, sa voluminoznim rukavima i detaljima od čipke, neodoljivo se kombinuju i pristaju svakoj figuri.

H&M nastavlja svoj put ka održivoj modnoj budućnosti kolekcijom napravljenom od recikliranih i održivih materijala koja je  u prodaji od 10. septembra u H&M prodavnicama u Srbiji. To je još jedan korak ka ciljevima da se do 2030. godine koriste samo reciklirani i materijali nastali iz održivih izvora kao i da održiva odeća bude dostupna svima.

Danas je 57 % H&M grupe za izradu odeće organsko i reciklirano. Samo tokom 2019. godine, H&M je za proizvodnju odeće iskoristio količinu recikliranog poliestera koja je dobijena iz  gotovo 537 miliona PET boca.

I ove nedelje, slede naši predlozi kako da haljine iz nove kolekcije kombinujete sa modnim detaljima iz aktuelne ponude brenda H&M. Dostupna od četvrtka, 10. septembra, u svim H&M prodavnicama. 

Fotografije: Dušan Petrović @dusanpetrovic

Stil: Mila Đenić @miladuffy

Modeli: Ena Jović @enajovic i Teodora Vujanić @teodoriske

Frizura: Maja Stanišić @loftparrucchieribymajastanisic

Šminka: Milica Đorđević @comilica za #teamenajovic

Najnovije