Modna osnova sezone: 4 stajlinga koja prave razliku

Omiljeno nam je što bez obzira na vaš lični stil možete pronaći kombinaciju za sebe koja će podići modnu igru na viši nivo.

Jedan od najčešćih zadataka profesionalnih stilista jeste da na osnovu vaših senzibiliteta i generalno ukusa, izgrade onu fundametalnu osnovu svakog sledećeg stajlinga za koji se opredelite.

I to je ono što ćemo i mi ovde na neki način pokušati da uradimo uz pomoć najnovije kolekcije brenda Guess, koji se na tržištu godinama unazad izdvaja kako zbog kvaliteta, tako i zbog originalnih modela upečatljivog dizajna.

Bez obzira na to da li već imate izgrađen lični stil koji smatrate dobitnom kombinacijom, želite da probate nešto drugačije ove sezone ili ste prosto otvoreni za esperimentisanje i modne savete, ovih pet kombinacija koje smo izdvojili mogu lako da se inkorporiraju u svaki stajling i naprave razliku.

Maslinasto zelena + braon

Ovo je par sa kojim ne možete pogrešiti, pogotovo ukoliko se opredelite za kombo ključnih komada u maslinasto zelenom tonu i pratećih detalja u braon nijansi. Ovi tonovi pristaju podjednako brinetama, plavušama i crvenokosim devojkama, a kada se nose u paru efekat je zagarantovan. Podignite izgled efektnim aksesaorom poput šešira i glam detaljem u vidu aplikacije sa kristalima iznad revera blejzer-jakne.

Crna za šik utisak

Farmerice i košulja mogu biti sasvim casual stajling, ali i vrlo šik izdanje ukoliko ostatak outfita koordinišete odgovarajućim komadima. Bilo da se opredelite za jednobojnu varijantu ili model košulje sa dezenom, topli kardigan na vezivanje u crnoj boji uz kratke čizmice na platformu za bukvalno podizanje stajlinga na viši nivo, te odgovarajuću tašnu u spoju dobićete od ovog na prvi pogled jednostavnog stajlinga, zapaženo i otmeno izdanje.

Dezenirane pantalone

Stil 70-tih godina prošlog veka na meti je najvećih modnih dizajnera kao osnova kolekcije, već nekoliko sezona. Dizajneri u Guessu su i te kako svesni ovog trenda i nisu ga ispustili kao jednog od favorita aktuelne kolekcije. Dva komplementarna tona u jednom dezenu koji dominira odevnim komadom sinonim su za ovu inspirativnu modnu epohu. Za veći efekat odvažite se i nosite panatlone sa printom u kombinaciji sa gornjim dezeniranim delom, a ukoliko želite da igrate na sigurno onda birajte nenametljiv ali efektan model džemper-rolke u istoj nijansi.

Braon i bež umesto bele

Crna i bela u spoju važe za ultimativni simbol elegancije, kao i igru na sigurno kada ne znate šta da obučete u prilici koja od vas zahteva nešto sofisticiraniji dress code. Međutim, svetlo braon i bež tonovi u spoju sa crnom mogu odevnu kombinaciju učiniti neočekivano glamuroznom, a idalan su spoj tokom jesenjeg i zimskog perioda.

Tekst: M.Bunčić

Foto: Promo

Najnovije