„Muška“ košulja sa kratkim rukavima je trend ovog leta

Umesto voluminoznih i klasičnih modela, manekenke pokazuju novi mikrotrend pogodan za vrele dane – mušku košulju kratkih rukava.

Ovaj trend donosi nostalgični retro stil. Fashioniste ih nose sa farmericama i sandalama sa masivnim đonima ili vezane u struku sa kratkim biciklističkama i patikama. Kako biste uspeli da stvorite moderni i ležerni efekat “muške” košulje, savetujemo vam da odaberete modele većeg broja. 

Za živopisan, nezaboravan izgled, eksperimentišite sa bojama i uzorcima, te potražite modele nekih neočekivanih nijansi. Starinski modeli u zanimljivoj tehnici patchwork-a savršeni su za kombinovanje sa teksas bermudama i laganom panamom. “Tropski” otisci su relevantni ovog leta, pa obratite pažnju na havajske košulje, koje nam predlaže brend Paco Rabanne.

Lagane ravne košulje u umirujućim bojama poput modela The Row brenda se mogu nositi sa minimalističkim lancem oko vrata. Košulja kratkih rukava ne uklapa se samo sa ležernim sportskim lookom: svileni modeli sa sjajnim šljokicama i ukrasnim dugmićima verovatno neće odgovarati opisu „tata košulje“, već će stvoriti prekrasan večernji izgled u kombinaciji sa lanenim pantalonama i sandalama.

U galeriji pogledajte naše favorite.

 

foto:Bazaar.ru

Najnovije