Najbolje baletanke za prve dane jeseni

Elegantna alternativa patikama.

Kladimo se da ste baletanke već bezbedno svrstali u anti-trend kategoriju: poslednjih godina patike i papuče sa sigurnošću su ih odgurnule sa modnog pijedestala. Međutim, imamo vesti za vas. Sve u modi je ciklično, a jučerašnji anti-trend danas je glavni hit.

Dakle, nemojte u potpunosti otpisati ove udobne ravne cipele, ali isto tako, nemojte trčati po svoje omiljene stare baletanke. Od svog vrhunca popularnosti početkom 2010-ih, ova vrsta cipela se mnogo razvijala. Ako su ranije sve fashioniste sanjale o klasičnom dvobojnom modelu Chanel sa okruglim vrhom, sada su na vrhuncu popularnosti opcije sa šiljastim ili kvadratnim vrhom. To je zbog opšte opsednutosti minimalizmom 90-ih, kada su ovi oblici bili naročito popularni. Međutim, takve modifikacije ni na koji način ne utiču na njihovu udobnost.

U našoj selekciji, postoje modeli za sve prilike: izuzetno elegantne satenske u nijansi fuksije Manolo Blanhik, za odlazak u pozorište ili na sastanak, graciozne i lakonske bele Jil Sander sa metalnim narukvicama na člancima, mekane i udobne Ganni za opušteni svakodnevni izgled ili Bottega Veneta sa malom petom. Kao što je možda i očekivano, nagradu za najatraktivniji model dajemo brendu Gucci: šiljasti vrh, bela nijansa i ultra moderan detalj u obliku lanca čine ovaj par pravim predmetom želje.

Pa ako ste se „tatinih“ patika već zasitili, znate šta vam je činiti. Predlažemo vam da prelistate našu galeriju i krenete u potragu za svojim idealnim parom.

foto:bazaar.ru

Najnovije