Najmodernije farmerke ove sezone

Bez obzira na kritike modnog kalendara, on ima jednu očiglednu prednost: sve trendove znamo šest meseci unapred.

Na jesen već znamo šta će biti moderno na proleće - i obrnuto. To znači da sada možemo mudro ulagati u stvari koje će ostati relevantne i nakon sezone i na taj način uštediti vreme i novac za buduće kupovine. Ovo se posebno odnosi na svakodnevnu i neophodnu odeću poput farmerki.

Da li želite da znate koje farmerke će bezbedno preživeti zimu i neće izgubiti na značaju do marta? Odgovor - široke. One su već u modi - bilo ih je zaista puno u jesenjim i zimskim kolekcijama i najnovijim street style hronikama. A na proleće će, izgleda, biti još popularnije.

Najnovije revije Christiana Diora, Valentina, Balenciage, Victorije Beckham, Paco Rabanne, Chloe i Celine pokušavaju da nas ubede u ovo. I nećemo se prepirati. Slažete se, ovako ozbiljna lista modnih kuća uliva poverenje. Štaviše, zaista nam se sviđa ovaj trend.

Široke farmerke, poput hip-hopera iz 2000-ih, i dalje su mnogo udobnije od uskih farmerki. Takođe dodaju pravu notu blage nonšalantnosti apsolutno bilo kojoj odeći.

A onda, u okviru ovog trenda, imamo potpunu slobodu u izboru opcija. Ako želite - obucite farmerke u trenutno modernoj tehnici patchvork (pronašli smo ih kod Toma Forda) ili grunge, kao iz garderobe Kurta Cobaina ili vam je možda minimalizam mnogo bliži, što znači lakonski plava! Odobravamo bilo koji vaš izbor.

Pogledajte naše predloge u galeriji fotografija!

 foto:Pinterest/Promo

Pročitajte još

Pročitaj još