Harper's Bazaar Srbija

Najmodernije kožne suknje ove jeseni

Koža je i dalje glavni trend sezone.

Koža je glavni trend jesenje sezone i to je bilo jasno od samog početka. Kada su se pojavile kolekcije za sezonu jesen/zima, bila je na prvom mestu u svim izveštajima o budućim trendovima.

„Ali koža je u modi svake jeseni“, možete reći i bićete u pravu. Međutim, u ovoj sezoni je zapažena po neviđenoj raznolikosti boja, tekstura i modela koji su napravljene od nje. U jesen 2020. bukvalno je nosimo od glave do pete. Najmoderniji izbor je dvodelno kožno odelo. Ali ako nemate dovoljno hrabrosti za takav look, onda preporučujemo da započnete malim koracima i ograničite se na suknju. Ona će sigurno začiniti vašu odevnu kombinaciju, ali će vam omogućiti da ne izađete u potpunosti iz svoje zone udobnosti.

Kakve kožne suknje nosimo ove jeseni?

Raznovrsne! Naravno, najpopularnija dužina je midi. Ona ne samo da izgleda elegantno, već i jednostavno vrlo praktično na hladnoći. To mogu biti i klasične “pencil” i rasplamsane opcije u obliku slova A (najbolje modele imaju Isabel Marant, Ganni, Nanushka i Burberry) ili čak graciozne nabrane. Nema ograničenja ni za boju ni za teksturu. Na primer, potražite smeđu suknju sa kroko otiskom u ponudi brenda H&M, a jarko crvenu od sjajne glatke kože u kolekciji Burberry.

Najsmelije opcije su dobrodošle – ne ograničavajte svoju maštu! Da li to znači da su mini suknje van stila i nisu na mestu? Nimalo. One i dalje podržavaju grunge inspirisani izgled i najbolje izgledaju uz grube čizme i pletene džempere. U ovoj dužini pronašli smo izvrsne modele u Zari.

Za vašu udobnost i moderan izgled tokom jeseni prikupili smo jedan kompaktan izbor od 10 najmodernijih i najlepših kožnih suknji.  

Najnovije