Ovo je zvanično najudobniji kaput godine!

Razlog zašto želimo da zima potraje malo duže.

Svi smo prošli kroz ovo: 7 ujutru je, radni dan, a zimska hladnoća polako nam se uvlači u kosti – što nas tera da zažalimo što smo uopšte i napuštali krevet. Pomislite samo na to fino ušuškavanje i toplotu koju pruža mekani jorgan. Možda nikada neće biti društveno prihvatljivo da šetamo okolo uvijeni u jorgane, ali srećom moda uvek nađe savršeno stilsko rešenje za svaku dilemu, donoseći nam prejane kapute, kao najveći trend ove zimske sezone.

Prejane jakne i kaputi pandan su zimskim jorganima, iz kojih su dizajneri bez sumnje crpeli inspiraciju, ne bi li nam ponudili dovoljno stilski komad sa potpuno funkcionalnom ulogom prekrivača. Svestranost ovih kaputa omogućuje uklapanje uz svaku vrstu outfita, a njihova sposobnost da instant ugreju posebno raduje sve koji nisu veliki ljubitelji slojevitog oblačenja zimi.

Prethodnih decenija, ovaj trend više je bio fokusiran na tinejdž estetiku, ali zimska sezona 2022 donela je elegantnije i ozbiljnije kreacije (bez sumnje zahvaljujući šik formi Bottege Venete i Prade).

Za sve koji se drže klasika, crni kaputi su među vodećima, ali kako ove godine moda slavi odvažne forme, smele krojeve i vibrantne boje, odmah iza crnog, na lestvici najtraženijih pojavio se i zuti perjani kaput. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NNENNA ECHEM (@nnennaechem)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LISANNE JONKMAN (@lies.j)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SoonNoon (@soonnoonhats)

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila:T.Mišović

 

Najnovije