Nosite pletene umesto dosadnih kožnih torbi

Ne treba čekati leto da biste nosili pletene torbe.

U kolekcijama mnogih brendova za sezonu proleće/leto videli smo pletene torbe. Na primer, Dolce & Gabbana i Jacquemus su predstavili slične modele sa velikim džepom. Takve torbe se već sada mogu nositi i savršeno izgledaju uz kancelarijsku odevnu kombinaciju.   

Jedan od možda najpopularnijih modela sezone je pletena torba u vidu korpe. Uzmimo primer od filmske zvezde iz prošlosti: Džejn Birkin je nosila svoj omiljeni dodatak i sa prozirnim haljinama i sa dugim kaputima.

Pletene torbe ove sezone su predstavljene u širokom spektru jarkih boja, tako da možete kupiti modele koji privlače pažnju. Proleće favorizuje neobične kombinacije nijansi, ali ako ne želite da rizikujete, razblažite monohromatski look privlačnim modnim dodatkom. Međutim, dizajneri se ne ograničavaju na jednu boju i u nove kolekcije dodaju torbe sa svetlim i neobičnim otiscima, pozivajući se na eru hipija.

Oblici torbi ove sezone takođe su raznovrsni. Pleteni clutch modeli postali su novi trend i mogu se naći u kolekcijama Saint Laurent i Fendi. U ovom obliku, torba prestaje da bude atribut večernje garderobe i postaje svakodnevni dodatak outfitu

Ukoliko planirate da nabavite novu pletenu torbu ove sezonu pogledajte kakve su nam modele pripremili poznati modni brendovi.

foto:pinterest/promo

Pročitajte još

Pročitaj još