Harper's Bazaar Srbija

Obucite se ove jeseni kao Monica Bellucci 2001. godine

Septembarska inspiracija.

Monica Bellucci poznata je po večernjim raskošnim haljinama – na crvenom tepihu glumica je uvek u centru pažnje, bilo da nosi Versace haljinu sa impresivnim dekolteom ili strogi smoking Dolce & Gabbana.

Ali ona izgleda vrlo stilizovano i u svakodnevnim izlascima. To možete proveriti ako pogledate arhivske fotografije Italijanke iz 2000-ih.

Na primer, 2001. godine fotografi su uhvatili Bellucci u Njujorku tokom promotivne turneje za film “Pakt sa vukovima”, gde je igrala zajedno sa svojim tadašnjim suprugom Vincentom Casselom. Da bi šetala „Velikom jabukom“, Monica se morala odreći svojih omiljenih haljina od čipke.

Uspela je da se prilagodi vremenskim uslovima sa svojim karakterističnim italijanskim šikom uz pomoć luksuznog kožnog mantila sa kaišem u struku, koji je upotpunila kapom. Panama kape su bile hit ovog leta, pa na jesen svakako treba obratiti pažnju na modele od kože i krzna. Prostrana torba na ramenu, kožne čizma i pletena rolka – čini se da smo spremni da provedemo celu jesen u ovom outfitu.

U našoj galeriji predstavljamo komade koji vam mogu pomoći da se obučete kao jedna od najlepših žena sveta!

foto:bazaar.ru

 

Najnovije