Harper's Bazaar Srbija

Od rock do street style zvezda – “zvoncare” su se vratile na scenu

Neka ovo proleće bude sofisticirano, vintage i opušteno uz lepršave farmerke ili pantalone.

Od nastanka “zvoncara” šezdesetih godina prošlog veka, proslavljene pantalone evoluirale su sa generacijskim trendovima kako bi i danas bile voljene od strane mnogih žena.

Ono što su nekada nosile rok zvezde, danas nose najpoznatije „it“ devojke. Podržane od strane Sonnyja Bona i Cher ovakve pantalone su oličenje disko kulture i simbolizuju oslobađanje u modi. Ove kulturne i muzičke ikone otvorile su put glavnim dizajnerima da ponove ovaj smeli stil.

Danas su pantalone sa rasplamsalim nogavicama još uvek usko povezane sa kulturom rok zvezda, ali se takođe uklapaju u svakodnevni život. Dok Miley Cyrus i Harry Styles izvode hit pesme u različitim varijacijama ovih modela, zvezde street style hronika predstavljaju različite opcije sa mikro i makro zvonom.

Od joga pantalona do vintage teksasa, “zvoncare” mogu transformisati bilo koji stajling. Mnoge žene se plaše da nose pantalone zvonastim nogavicama, jer misle da će njihova silueta izgledati krupno, ali u stvarnosti je ovaj trend prilično jednostavno nositi u bilo kojoj prilici i pristaju svakoj figuri.

Pronađite zaboravljene “zvoncare” u ormaru, a u nastavku potražite inspiraciju za stilizovanje.

lofficiel.co.uk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Najnovije