Harper's Bazaar Srbija

Papuče: Kako nositi omiljenu letnju obuću na stilski način

Sunčani dani i porast temperature sada su norma i već smo započeli pripremu naše letnje kolekcije. Cilj nam je da na najbolji mogući način kombinujemo udobnost sa stilom i praktičnošću. Što se tiče cipela, trendovi se nisu mnogo promenili od prošle sezone, a papuče su i dalje na prvom mestu. Njihovi dizajni su raznoliki, od ekscentričnih, posebno brenda Bottega Veneta, do šik opcija Prada i Salvatore Ferragamo.

U nastavku otkrijte najsavremenije načine da ih integrišetete u svoje stajlinge ovog leta.

Teksas pantalone

Papuče se savršeno uklapaju uz vaše svakodnevne farmerke. Ova opcija će dati “razigraniji” i trendi dodir vašem, inače, klasičnom stajlingu. Da biste pratili trendove i osmislili izgled kao sa stranica časopisa, odaberite široke crop farmerke i nosite ih sa predimenzioniranom košuljom i modernim papučama. Ovo je izgled koji možete nositi od jutra do mraka i u mnogim prilikama.

Kombinezon

Ako spadate u kategoriju žena koje žele da kreiraju outfite za nekoliko minuta i uvek se zasnivaju na praktičnosti, onda je kombinezon savršen izbor. Kako ovog leta, pored jarkih boja, vladaju i zemljane nijanse, ne ustručavajte se da odaberete neutralni outfit. Neka papuče takođe budu u neutralnim nijansama, a stajling finiširajte modernom torbom od rafije.

Košulja haljina

Zadržavajući se u filozofiji brzih i fleksibilnih outfita, ne možemo a da se ne osvrnemo na jednako veliki trend sezone – haljina-košulje. Njihova raznolikost je velika, od mini do maksi i od svetlih monohromatskih do modela sa ekscentričnim uzorcima. Uparite ih sa papučama i dopustite vašoj obući da dominira.  

Resort odeća

Jedan od stilova od kojih nećemo moći da se razdvojimo u narednim mesecima je odeća koja je idealna za odmarališta. Na osnovu prozračnih linija, lanenih tkanina i visoke estetike, pratiće vas u mnogim nastupima kako u gradu, tako i na odmoru. Dodajte stilsku notu, kombinujuči „resort“ odeću sa savršenim papučama. Dajte prednost komadima u belim tonovima, ali uključite pletene elemente koji podsećaju na leto, bilo torbom ili impresivnim šeširom.  

Mini suknja

Kako temperatura raste, mini suknja postaće naš najbolji „prijatelj“. Ljubitelji mode su jasno stavili do znanja da se kožni komadi smatraju obaveznim elementima naše letnje kolekcije. Dajte prednost kožnoj mini suknji i beloj košulji, koje ćete dopuniti smelim papučama u nijansama ružičaste, plave i neon bojama. 

foto: Instagram

Najnovije