Platnene torbe će zameniti kožu: gde kupiti najmodernije

Torbe se definitivno mogu nazvati ključnim detaljem svakog izgleda.

Ove sezone, modeli od platna zauzimaće glavnu poziciju u ormaru. Dizajneri nude opcije od tkanina ne samo za plažu ili kupovinu – danas smo srećni što takve torbe uvodimo u svakodnevne, kancelarijske, pa čak i elegantne look-ove.

Izuzetno moderan dodatak glasno se predstavio u svežim kolekcijama Christian Dior, Fendi, Balmain i drugih poznatih kuća.

Možete biti sigurni da svi mogu pronaći platnenu torbu po svom ukusu – izbor je, bez preterivanja, ogroman. Možda je najpraktičnija opcija prevelika torba u koju se može smestiti sve što vam treba (i više). Onima koji više vole da imaju sve važno sa sobom, preporučujemo da pažljivije pogledaju predloge Jil Sander i Marc Jacobs. Slobodno nosite takve torbe i u teretanu – u duetu sa dugim čarapama i helankama, i na radni doručak – kombinujući modernu torbu sa bermudama i širokim čizmama.

Dobre vesti za ljubitelje logomanije: slova, slogani i, naravno, logotipi još uvek stoje na svom terenu. Moderne i smele torbe sličnog stila mogu se naći u ponudi brenda Burberry. Ako već dugo razmišljate kako da razblažite svakodnevni izgled, ova opcija je pravi „čarobni štapić“.

Da bismo vam olakšali pretragu, odabrali smo najbolje platnene torbe u galeriji fotografija.

Najnovije