Počinjemo odmah: 8 Instagram trendova koje nećemo skidati sa sebe ove jeseni!

Tik-tak, tik-tak… Uskoro preskačemo bikini i uskačemo u neodoljivu pleteninu!

Kako se jesen bliži, ne možemo sakriti uzbuđenje zbog “novog” garderobera i slojevitih odevnih kombinacija koje jesenja sezona donosi. Od predimenzioniranih blejzera i maxi siluete do udobnih pletiva i haljina od trikotaže, imamo sa čime da se igramo!. Danas smo vrteli Instagram i pronašli 8 trendova koje ćemo kopirati od septembra.

Maxi neutral

Voluminozna drapirana haljina neutralnog tona je pravi mid season komad. Zaboravite na japanke i sandale, jer uskoro na scenu stupaju čizme do kolena!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellie (@slipintostyle)

Suit it up

Modna lekcija sa ulica danske prestonije broj 1. je odelo! Pantalone visokog struka su naš favorit, a kombo bele majice i New Balance patika ostavlja taj effortless vibe kome težimo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romy Spector (@de_rococo)

Urbana školarka

Back to school! Kardigani i pleteni prsluci u mix-u sa košuljom i chino pantalonama? O da! Razmislite i o mini suknji na falte.

Pleteni duo

XXL džeperi diktiraju stilski pravac ove jeseni. Ako ne možete da se odlučite za jedan, ponesite dva! Neobavezno vezivanje oko ramena ili struka je uvek dobra ideja.

Jesenji monohrom

Total look u crnoj rezervisan je za it devojke. Dinamiku ćete postići igrom različitih struktura i formi, zato pametno mix-ujte pleteninu, kožu i laganije materijale kao što su pamuk i viskoza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ann Kim (@andyheart)

Nova uniforma

Denim on denim! Kanadski stil kopiramo ove sezone, a komadi od džinsa su sve što nam treba. Od srednjeg tona teksasa do onog najtamnijeg, igra valera je jesenji imperativ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenacuesta)

Mantil u fokusu

Ako moramo da se opredelimo za jedan komad koji ilustruje novu sezonu, to bi definitivno bio mantil. Od siluete trench-a do retro kožnih modela sa velikim reverima, mantil je obavezan u jesenjem modnom razigravanju!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Pruge uvek

Prugastu majicu koju smo nosili tokom leta, menjamo za džemper na pruge! Uz bermude i neformalno vezane martinke, dobićete dečački look koji neće ostati nezapažen.

Priredila: Mila Đenić

Izvor fotografija: Instagram

Najnovije