Poput Lady Dee: 10 zabavnih džempera sa printom

Budite veseli cele jeseni!

Ne tako davno, američki brend Rowing Blazers lansirao je legendarni džemper „Princess Diana“ sa slatkim ovcama.

Nije tajna da je Lady Dee bila ikona stila, a njene omiljene stvari postale su doslovno legende - dizajneri su i dalje inspirisani princezinom odećom i njenim jedinstvenim stilom.

Takav veseli džemper sa printom, nije danak modi, već rešenje za dobro raspoloženje - posebno u dosadnom jesenjem vremenu, kada situacija okolo nije nimalo pozitivna.

Stoga smo pronašli alternativu (tačnije čak 10!) legendarnom džemperu sa ovcama, koji će postati svetla tačka u vašoj jesenjoj garderobi. Jasni kandidati za najsmešnije džempere su modeli sa voćem, cvećem i likovima iz crtanih filmova, a predstavili su ih u svojim kolekcijama Gucci, Miu Miu i Zara.

Favoriti insfluenserki ove jeseni su džemperi Ganni - lako ih je stilizovati i izgledu dodaju svež akcenat. U novoj sezoni, životinjski otisci su ponovo popularni - ovo je razlog da obratite pažnju na modele Stella McCartney sa dopadljivim leopardom i Paco Rabanne sa neobičnom zebrom. Kombinujte ih sa obojenim kožnim pantalonama i suknjama, jednobojnim farmerkama ili ih prebacite preko ramena i nosite kao šal poput junakinja uličnog stila.

Naših deset favorita otkrijte u galeriji.

foto:bazaar.ru

Pročitaj još