Harper's Bazaar Srbija

Povratak koji smo jedva dočekali! Najudobnija ženska obuća osvojiće proleće, a ovo su najlepši modeli!

Prilično smo sigurni da ne postoji žena koja u svom cipelarniku nije imala barem jedan model baletanki, a s obzirom na to koliko smo ih videli, čini nam se da je to bio mnogo veći broj. Posle kraće pauze, baletanke se ponovo vraćaju i lepše su nego ikada! Brojne modne kuće predstavile su svoje modele ove udobne ženske obuće, a u novim kolekcijama brenda Deichmann pronašli smo neke od najlepših modela koje ćemo videti ovog proleća!

Klasika u crnoj

Crne baletanke preovlađuju u kolekcijama vodećih brendova obuće, pa je logično da će u predstojećoj sezoni biti najtraženiji izbor mnogih žena. Bezvremenski model baletanki od brušene kože s kontrastnim lakiranim gornjim delom verovatno je prva asocijacija na ovu obuću koju je popularizovala francuska modna kuća Chanel, a kvalitetnu verziju po pristupačnoj ceni pronašli smo u Deichmannu. Baletanke u crnoj boji pronaći ćete u klasičnim, ali i nešto neočekivanijim siluetama, a u velikom izboru svako će pronaći svoje savršene nove baletanke.

Oh da, baletanke mogu izdužiti nogu!

Ako i dalje imate nepoverenje prema ovom trendu, pre svega zbog utiska da baletanke imaju nezgodnu naviku da vizuelno skrate ženske noge, ne brinite – siluetu ćete lako izdužiti ako izaberete model u boji kože. Osim klasičnih baletanki sa zaobljenim gornjim delom, Deichmann je pripremio i modele sa šiljkom, koji će dodatno izdužiti izgled i dati vašem stylingu dodatnu dozu ženstvenosti. U Deichmannu vas očekuje velik izbor nijansi, materijala i silueta baletanki u neutralnim i zemljanim tonovima koje ćete da nosite uz prolećne suknje i haljine!

Začinite styling s malo boje

Ne morate uvek da igrate na sigurno – ako želite da privučete pogled i izbegnete monotoniju, posegnite za nekim od mnogih modela u jarkim bojama ili upečatljivih dezena. Nama je pogled posebno zapeo za baletankama šiljatog vrha u leopard dezenu, i čini nam se da bi ove zabavne, ali maksimalno profinjene baletanke podjednako dobro izgledale u poslovnom, ali i ležernom izdanju. Deichmann je idealna destinacija za pronalazak baletanki u bojama proleća!

Da li već našli model s kojim ćete proslaviti povratak baletanki na ulice naših gradova? Istražite ponudu i izaberite svoj idealan par baletanki kojima ćete zakoračiti u proleće!

PROMO

Najnovije