Sladoled u kornetu se pokazao glavnim dodatkom letnje sezone

Marco de Vincenzo proleće/leto 2020

Pripremite salvete i izaberite omiljene ukuse.

Ovog leta jedan od najslađih trendova sezone je sladoled u kornetu. Tokom milanske Nedelje mode u septembru 2019. godine, na reviji Marco de Vincenzo pojavili su se modeli u topovima poput vrhova sladoleda, uskim suknjama, providnim haljinama i kostimima u retro stilu. Prema de Vincenzu, njegova glavna želja bila je da kolekcija postane potpuno jednobojna i da eksperimentiše sa teksturom tkanina. U rukama mnogih devojaka primetili smo sladoled u kornetu, a boja same kugle ponavljala je nijansu odeće.

Marco de Vincenzo proleće/leto 2020

Čak ni modni svet ne može odoleti poslasticama – Fendi je prošlog leta osvojio Milano sladoledom sa logotipom kompanije, a Philosophy di Lorenzo Serafini za ovo toplo doba godine osmislio je svoj ukus – svako može kupiti kuglu sa ljubičastom šargarepom i divljim bobicama u Il Felice Gelato Milano. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Philosophy di Lorenzo Serafini (@philosophyofficial) onJun 10, 2020 at 6:10am PDT

 

Sada je vreme da iskoristite sav estetski potencijal legendarnog sladoleda. Ne mislite na višak kalorija i izaberite, na primer, sladoled od limuna uz žutu jaknu ili sladoled od jagoda uz ružičastu haljinu.

Već sada možemo predvideti ogromnu popularnost slatkog trenda na Instagramu.

Najnovije