Spring Vibes - najlepše haljine za ovo proleće

Dašak osveženja u vašoj garderobi.

Odbrojavanje do dolaska proleća je počelo i svaka žena koja voli modu i ima istančani stil, postavila je novi cilj: da izuči i istraži sve modne trendove nove sezone i odabere one koji joj najviše odgovaraju. Naravno, postoji i dodatni uslov koji mora biti ispunjen. Odeća i dodaci koje ćete dodati u svoju kolekciju odgovaraju novoj stvarnosti nametnutoj od pandemije Covid-19.

Ali upravo zato što uloga mode nije samo predstavljanje kolekcija koje će se nositi posle pandemije u narednim mesecima, već i prilagođavanje svakoj novoj situaciji, što vam daje priliku da svoj ormar obnovite pametnim kupovinama.

Jedan od najboljih izbora su haljine. Ženstvene, jednostavne za nošenje i vrlo praktične, obavezuju se da vam olakšaju svakodnevni život i odmah promene raspoloženje. Dragoceni saveznici u tome su krojevi koji prihvataju i ističu siluetu i boje i šare koje vrlo pozitivno utiču na vašu psihu.

Prema modnim trendovima koje su predstavili dizajneri i modne kuće za sezonu proleće-leto 2021. godine, jedan od vrhunskih trendova su prevelike košulje koje se mogu nositi kao haljine sa patikama ili papučama za ležeran izgled. Prolećnoj modi nisu mogli da promaknu smeli cvetni uzorci na midi haljinama koji ističu ženstvenost, ali i kombinacija bele sa plavom koja podseća na grčka leta.

Teksas haljine za elegantan izgled, ali i haljine snažnih ramena i puf rukava definitivno zaslužuju mesto u vašoj kolekciji. Još jedan trend koji sada odiše klasikom prolećne mode su pastelni tonovi. Ove godine zvezde su nijanse jorgovana, bebi ružičaste i zelene, ali i njihova kombinacija.

Ako ste u procesu obnavljanja prolećne garderobe, u galeriji fotografija ćete pronaći 10 haljina koje će vas oduševiti.

Pročitajte još

Pročitaj još