Stajling moderne učenice - kako dobiti 5 za stilski look

Uzimajući primer od Irine Shayk!

Zima se bliži kraju (konačno!) - vreme je da pripremite svoj ormar za toplu sezonu.

Istina, pre toga moramo da prođemo onaj vansezonski period između zime i proleća kada su dani još uvek hladni. A glavna odeća za ovo doba godine su, naravno, lagani kaputi i mantili. Jedna od najočiglednijih opcija je klasični bež kaput. Možda ga već imate. Ali sa čime ga nositi da izgleda stilski, a ne dosadno i uzdržano?

Uzmimo za primer Irinu Shayk - supermodel tačno zna kako da ostane u centru pažnje u svakom trenutku. Bezvremenski klasik upotpunila je trendi džemperom sa romboidima u „preppy“, stilu poput učenice američkog koledža, ispod kog je obukla jednostavnu belu košulju. Ove stvari pratile su široke duge farmerke u duhu 90-ih - takav model će dugo biti u trendu, a odgovara apsolutno svima.

Udobne čizme sa masivnim đonom su još jedan detalj koji nikome neće smetati, posebno van sezone. Minijaturna torba na ramenu će osvežiti look i učiniti ga malo elegantnijim - čak i ako ste u suprotnom odeveni vrlo jednostavno i ležerno.

Ovaj stajling možete lako ponoviti uz pomoć odevnih komada i aksesoara koje smo izabrali za vas. Otkrijte ih u galeriji fotografija!

Pročitajte još