Harper's Bazaar Srbija

Suknja & top: Impresionirajte pravim kombinacijama

Era normalnosti se postepeno vraća, donosi nam svakodnevne izlaske i ne možemo ih se zasititi.

Od jutra do mraka sada imamo priliku da posetimo omiljeni kafić, ručamo sa prijateljima i popijemo piće posle posla.

Sav ovaj proces stvara potrebu za obnovljenim i modernim outfitima koji neće prestati da impresioniraju. Suknje su dominirale na svim modnim pistama sezone i upravo bi one trebalo da postanu glavni deo vašeg stajlinga.

Međutim, da biste ste kreiralii odgovarajući outfit, morate obratiti posebnu pažnju na topove koje ćete kombinovati sa suknjama.

U nastavku otkrijte najmodernije kombinacije!

Košulja na kopčanje

Kako se većina nas sada vratila u kancelariju, office look ima dinamičan come back. Izaberite midi suknju i kombinujte je sa košuljom. Zemljani tonovi će vam pružiti mir, ali i fleksibilnost. Za letnju sezonu, bež tonovi su idealan izbor. Što se tiče cipela, sandale sa kaišima savršeno pristaju, dok ako želite nešto jednako upečatljivo, ali ležernije, klompe će vam pružiti ono što tražite.

Majica

Moderne majice zauvek će biti ključni element svake ženske garderobe i mogu se kombinovati sa bilo kojim komadom koji želite. Imaju magičnu sposobnost da ležernoj, odevnoj kombinaciji daju šik notu. Možete odabrati kožnu suknju, koja će se i dalje smatrati vrućim trendom tokom svih letnjih meseci, i kombinovati je sa svojom najudobnijom majicom.  

Polo majica

Polo majica zajedno sa mini suknjom idealan je izor tokom leta. U stvari, možete se igrati sa intenzivnim tonovima i kombinacijama boja kako biste kreirali vrlo dinamičan outfit. Ako želite da izgledate kao „moderna učenica“ dodajte bejzbol kapu i  par belih patika.

Majica bez rukava

Jedan od najženstvenijih i najupečatljivijih delova ženskog tela su ruke. Zato bi bilo dobro naglasiti ih u svakoj prilici. Jednostavan i siguran način su majice bez rukava. Kombinujte je sa slip suknjom koja odiše glamurom. Stajling upotpunite zlatnim nakitom.

Puff rukavi

Bez obzira da li ste ih nosili puno poput nas ili se sada spremate da u svoju kolekciju uvrstite puff rukave, ne možete poreći njihovu posebnost. Predlažemo vam da bez ikakvog razmišljanja pronađete majicu ili košulju koja vam odgovara i da je kombinujete sa midi suknjom.    

Najnovije