Portonovi
Moda / Trendovi

Summer black: Kako nositi crnu ovog leta

Možda mnogi od vas smatraju da crnoj boji nije mesto u letnjoj garderobi, ali treba da znate da postoji razlog zašto je mnoge legendarne modne kuće, uključujući Yves Saint Laurent, Rei Kawakubo i Ann Demeulemeester, biraju tokom cele godine – čak i tokom letnjih meseci.

Razlog je potpuna fleksibilnost i magična sposobnost da i najjednostavniji izgled pretvore u šik i otmen. Iako ova vanvremenska nijansa ima „lošu“ reputaciju tokom letnje sezone – s obzirom na to da je tamna boja koja zadržava toplotu – postoje neke tajne koje će vam pomoći da neustrašivo i sa stilom nosite crnu odeću ove sezone.

Vreme je da otkrijete savete za stilizovanje kako biste uklopili ovu jedinstvenu boju u svoj izgled!

Top

U slučaju da ne želite da crna boja zauzima veći deo vašeg stajlinga, jednostavno je možete nositi tako što ćete odabrati top u crnoj boji. Za jednostavan i opušten izgled imate priliku da odaberete majicu. Da biste uravnotežili tamni ton crne kombinujte je sa belim pantalonama i pletenim modnim dodacima. Bićete impresionirani rezultatom.

Haljina

Najlakši način da nosite crnu ovog leta jeste u vidu haljine. Preciznije, dizajni otvorenih leđa, ali i oni sa nežnim bretelama, jedan su od naših najboljih saveznika za letnje izlete. Tajna je u odabiru pravih tkanina. Lan, svila i pamuk bi trebali biti prvi izbor. Kombinujte crnu haljinu sa smelim dodacima, poput šarene marame u kosi i zlatnog nakita, koji će još više naglasiti vašu preplanulu kožu.

Aksesoari

Ukoliko ne volite tamnu odeću tokom leta, crnu možete nositi i u vidu modnih dodataka.  Vaša torba i cipele igraju jednako važnu ulogu u vašem stajlingu, kao i vaša odeća. Ova boja odgovara svim bojama, od neutralnih do smelih nijansi, tako da nećete imati poteškoća sa kombinovanjem. Ukoliko pratite trendove, u vašoj letnjoj kolekciji ne bi smele da nedostaju crne klompe.

Kupaći kostimi

Kupaći kostimi su bez sumnje ključni deo letnje kolekcije. Crni bikini je ono što bi svaka žena trebalo da poseduje, bez obzira na stil i telesnu građu. Odgovaraju svima, dok će ogromna raznolikost koju ćete videti u prodavnicama zadovoljiti sve ukuse, čak i najzahtevnije. Sve što treba da uradite je da pronađete model koji vam najbolje odgovara. Pripremite se da samo jednim potezom kombinujete bezvremenost sa modernom estetikom.

Smeli tonovi

Jedan od najvećih trendova ove sezone su svetle boje. Ružičasta, crvena, narandžasta ali i žuta i zelena su na listama najmodernijih letnjih boja. Kombinujte svoju crnu suknju zajedno sa tipom u boji i imaćete vrlo elegantnu odevnu kombinaciju.

 foto:Pinterest

Pročitajte još