Summer outwear: 5 must-have komada za hladne letnje noći

Ne bi trebalo da nedostaju u vašoj letnjoj kolekciji.

Svi znamo da je kaput odevni komad koji stvara prvi utisak. Većinu vremena zauzima veći deo našeg stajlinga i „svedoči“ o nekim tajnama našeg stila. Tokom leta temperatura može biti uglavnom visoka, ali mnogo je dana, a posebno noći kada nam treba više topline, posebno ako smo na odmoru na jednom od naših omiljenih ostrva.

Kada govorimo o toploj letnjoj odeći ne mislimo na kožu i odeću od vune, već na lagane tkanine i uglavnom „labave“ siluete, koje će na najelegantniji način nadograditi naš stil i izgled.

 Teksas jakna

Vrhunski odevni komad za prelazni period, ali i deo koji nikada ne nedostaje nijednom koferu za dane odmora. To je ono što nam prvo padne na pamet kada govorimo o letnjoj odeći. Klasična, vanvremenska i udobna, može odgovarati bilo kojoj odeći i svim prilikama kada odaberemo da je nosimo. Na najbolji način je dokazala da će nam, koliko god sezona prošlo, biti potrebna. Pomoću nje možete da kreirate total denim look zajedno sa farmerkama ili teksas bermudama.

Blejzer

Kada govorimo o jakni tokom leta, ne mislimo na sve na šta smo navikli tokom hladnijih meseci. Predimenzionirani modeli, lanene tkanine i svetle boje elementi su koji bi trebalo da dominiraju. Možete blejzere nositi pojedinačno, zajedno sa grudnjakom i parom pantalona ili ih možete odabrati kao odelo zajedno sa odgovarajućim pantalonama ili suknjom.

Kimono

Kimono bi se takođe mogao smatrati jednim od klasičnih komada leta. Njegova mekana i hladna svilena tkanina svrstava ovaj komad na prvo mesto po našem izboru. Postoji mnogo načina da ga nosimo u zavisnosti od dizajna i karaktera koji želimo da dodamo svom izgledu. Možete da odaberete preveliki kimono i kombinujete ga sa sandalama, stvarajući savršenu odevnu kombinaciju za šetnje gradom. S druge strane, imate priliku da kimono nosite preko kupaćeg kostima. Cvetni uzorci su jedan od najčešćih dizajna i impresioniraju svojim dizajnom.

Safari jakna

Safari jakna je potpuno vanvremenski komad koji se lako može prilagoditi letnjoj odeći. Izgleda neverovatno u zemljanim tonovima, poput khaki, ​​ali i bež i belim tonovima. Da biste safari look predstavili do kraja, kombinujte je sa pletenim modnim dodacima, poput šešira ili torbe od rafije.

Kardigan

Omiljeni komad Francuskinja, ali i praktičan detalj kome smo posvetili posebno mesto u našem ormaru. Heklani dizajni imaju svoje počasno mesto tokom letnje sezone, a kardigan iz 90-ih idealan je izbor. Pronađite boju koja vam odgovara. 

Pročitajte još

Pročitaj još