Harper's Bazaar Srbija

Top 100: najlepše čizme za zimsku sezonu

Ne postoji ništa lepše od kupovine novih čizama kada zima zakuca na vrata.

Napolju bi moglo biti hladno i kišovito, ali ako na nogama imamo sjajni par čizama, stvari će odmah izgledati malo lepše.

Zbog pandemije i koronavirusa, naše želje, bar kada je kupovina u pitanju, su se promenile. Iako se bliži novogodišnja noć i dalje su najtraženiji udobni loungewear komadi. Ipak, ono što shopping listu za predstojeću zimu ne razikuje od ranijih jeste potreba za modernim čizmama koje su se i ovog puta istakle kao najpoželjniji modni dodaci.

Od omiljenih klasika do trendi modela koji će začiniti i najjednostavniju odevnu kombnaciju, ponuda je ove godine veoma raznovsna. U aktuelnim kolekcijama modnih brendova ove sezone su se istakli visoki modeli, čizme na pertlanje, zatim duboke čizme sa masivnim đonom ili visokom petom.

Bez obzira na to da li tragate za klasičnim ili nešto elegantnijim modelima, ove godine sigurno ćete naći obuću po svojoj meri.

Pregledali smo aktuelne kolekcije i izabrali za vas top 100 modela. Verujemo da ćete u našem izboru pronaći savršene čizme za zimsku sezonu.

foto:Promo/Pinterest

Najnovije