Trend alert: Ovo je nakit koji ćemo nositi tokom leta

Mnogim smelim i razigranim trendovima nakita u ovoj sezoni ono što je sveobuhvatno jeste maksimalizam.

Ako je jedna stvar bila očigledna tokom prošle godine u svetu  minđuša, ogrlica, prstenja i narukvica to je sveprisutnost retro dizajna koji je obeležio 2000 – te. Trend se apsolutno nastavlja i u ovoj sezoni, te smo svedoci naslaganih bisera, živopisnog prstenja, perli u bojama, čak i nakita za telo – lančića za  stomak.

Isto važi i za one krupne komade nakita u boji zlata koji smo viđali u kasnim 80 – tim i u ranim 90 – tim godinama, od teških lanaca i debelih ogrlica do prstenja i minđuša u predimenzioniranoj veličini.

Kada je ažuriranje liste atraktivnih aksesoara u pitanju, nostalgija se zadržava ali uz nekoliko osveženja. Lanci za stuk definitivno pomeraju trend nakita za telo unapred, dok metale češće viđamo u srebrnoj nego u boji zlata.

Ovog leta, direktno sa piste, viđaćemo predimenzionirane narukvice, prstenje i minđiše od debele gume koji će sigurno preplaviti društvene platforme poput instagrama i Tik Toka, a mi trendove sa piste volimo jer tu počinje magija – dobijemo inspiraciju koju možemo da uobličimo u naš stil. Ukoliko ste jedna od onih osoba koja nikada ne može da nosi samo jedan predmet vreme je da se opustite jer više je više i to je sasvim u redu.

Nastavite da skrolujete kako biste otkrili najveće trendove nakita koji će na pravi način vaš izgled podići na viši nivo.

Biseri

Biseri su se vratili ali na potpuno neočekivane načine. Razmislite o različitim stilovima, veličinama i kombinacijama boja pa čak i o uparivanju sa popularnim perlama u boji.

Srebrni metal

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therealreal (@therealreal)

Žuto zlato gotovo nestaje dok srebrne nijasne izlaze u prvi plan. Viđamo ga, ne samo u bezvremenim oblicima, već i u oštroj pank izvedbi i neočekivanom strukturalnom dizajnu.

Viseći elementi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzie Fortunato (@lfjewels)

Unesite slobodu izborom nakita koji će pratiti svaki vaš slobodan pokret. Birajte perle, bisere, kamen ili mrežaste opcije.

Šarene perle

Perle su u izobilju, prisutne su svuda. I ako je ovaj živopisan trend nesumnjivo za pristalice fraze “više je više” možete ga smiriti odabirom komada u samo jednoj nijansi.

Savršene alke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere

Alke nastavljaju da se razvijaju, i ove sezone, u raznim interpretacijama. I dalje svakodnevni elementi, viđamo ih u malim, srednjimi velikim dimenzijama.

Floralni oblici 

Cvetovi su svuda, u najrazličitijim oblicima i bojama. Od zlatnih preko vibrantnih tonova, tu su da razmrdaju svaku vašu letnju kombinaciju.

Priredila: M.K
Foto: Instagram

Najnovije