Za ljubitelje džinsa: najmoderniji topovi koji se savršeno uklapaju uz vaše farmerke

Pomoću ovih opcija dajte farmerkama željeni karakter!

Jedan od najpraktičnijih i najfleksibilnijih delova ženske garderobe su, bez imalo razmišljanja, farmerke. U stvari, prelazni periodi, jesen i proleće, su idelani za nošenje našeg omiljenog džinsa, jer je tokom zime u teksasu hladno, a tokom leta previše toplo.

Dakle, sada smo u najboljoj fazi da zablistamo u našim omiljenim farmerkama. Koliko god je dizajn farmerki fantastičan, potreban vam je jednako impresivan gornji deo da biste bili elegantni, od glave do pete.

Koji su to gornji delovi koji će vam pomoći da izgledate kao model sa stranica časopisa?  

Prevelika košulja

Kombinovanje teksasa sa košuljom jedno je od najsigurnijih rešenja za uspešnu i modernu odevnu kombinaciju tokom celog dana. Vreme je da damo novim pet minuta slave ovom vanvremenskom i klasičnom ansamblu. Izaberite pantalone sa prorezima - dizajn koji moderne devojke često preferiraju - i uskladite ga sa apsolutnim trendom sezone, prevelikim košuljama.

Sa halter topom

Ako tražite kombinacije koje će vam pomoći da istaknete svoju siluetu i svoje lepo oblikovane mišiće, imamo najbolje rešenje za vas. Farmerke širokih nogavica visokog struka će izgledati sjajno uz top koji prati vašu siluetu. Ovaj dizajn ima sposobnost da na veoma lep način naglasi vaše ruke i vrat. Dodajte zlatni nakit.

Sa cvetnom košuljom

Cvetni uzorak je savršen za prolećne i letnje mesece. Nudi veoma lepo i lako ažuriranje, dok raznolikost dizajna, boja i veličina može zadovoljiti sve ukuse, čak i najzahtevnije. Izaberite moderne boje sezone, poput ružičaste, zelene ili žute. Upotpunite stajling belim dodacima, kao što je bela torba ili par modernih papuča.

Sa statement topom

Jedan detalj dovoljan je da transformišete vaš celokupan izgled. U ovom slučaju reč je o dizajnu vaše bluze. Street style heroine dale su nam puno ideja. Investirajte u top koji će vam pomoći da istaknete svoj stil, poput modela koji otkriva jedno rame. Što se tiče pantalona, birajte famerke ravnog kroja.

Sa puff rukavima

Naš prvi kontakt sa njima bio je pre oko dve godine. Od tada do danas, međutim, oni zauzimaju posebno mesto i u našim srcima i u našoj garderobi. Puff rukavi ističu gornji deo naše siluete i oni su jedan od naših najčešćih izbora. Jednostavno ga kombinujte sa farmerkama i imaćete moderan izgled tokom celog dana.

Sa teksas košuljom

Ako spadate u kategoriju žena koje vole eksperimentisanje i žele da neprestano isprobavaju nove i različite stvari, onda bi definitivno trebalo da isprobate denim on denim look. Da biste bili sigurni u uspeh, odaberite iste tonove pantalona i teksas košulje.  

Sa grudnjacima

Ukoliko želite da se pridržavate pravila uličnog stila, predlažemo da svoje farmerke kombinujete sa grudnjakom. Možete odabrati sportski stil ili modele od trikotaže. Kada su dani prohladni, nosite preveliki blejzer u jarkim nijansama, poput ružičaste!

 

Pročitajte još

Pročitaj još