Portonovi
Moda / Trendovi

Šta nositi sa teksas košuljom: 20 elegantnih primera

Bezvremenski svakodnevni klasici.

Proleće će nam brzo doći nakon zime – što znači da ćemo vrlo brzo moći da pošaljemo dosadne jakne i tople džempere na najudaljenije police ormara. Uskoro će ih zameniti potpuno različiti odevni komadi. Predlažemo da se unapred pripremite za toplu sezonu – i smislite kako najbolje nositi jedan od klasika – teksas košulju.

Za teksas košulju se ne može reći da je u modi ili nije – ona je konstanta koja uvek postoji u našim garderoberima. Kroj ili dekor mogu se promeniti, ali njena suština ostaje nepromenjena. Uz svu naizgled jednostavnost, mnogim devojkama ostaje otvoreno pitanje koji je najbolji način nošenja teksas košulje.

Prvo što nam padne na pamet je, naravno – total look od teksasa. Zaista, teksas košulja i dobre farmerke apsolutno su kombinacija koja pristaje gotovo svima. Međutim, pored toga, postoje i druge dobre opcije koje će vam pomoći da teksas košulju nosite ovog proleća. Na primer, uopšte nije potrebno odabrati farmerke koje odgovaraju košulji – možete uzeti nekoliko nijansi svetliju varijantu. Ovo će dodati željeni kontrast i učiniti look složenijim. Još jedna dobra ideja je kombinovanje košulje sa formalnijim stvarima: pantalonama, kaputima, cipelama sa štiklama. To će, s jedne strane, pomoći da se „sruši arogancija“ s pretencioznih klasika, a s druge strane, daće malo sjaja samoj košulji.

Još jedan dobar predlog je da obučete košulju preko rolke. Ovo će vam pomoći da kreirate moderan slojeviti look. Dodajte kaput koji će vam pomoći da se zagrejete po oštrom hladnom vremenu.

Kombinacija teksasa sa kožom zaslužuje posebnu pažnju, posebno sa stilskim kožnim pantalonama. Mat tekstura teksasa vrlo će se lepo uklopiti sa glatkom površinom kože – i definitivno će dodati poene vašem stilu. Ove i druge stilske ideje za kombinovanje, potražite u našoj galeriji.

Pročitajte još