Kopiramo njen stil: Kako se obući kao Victoria Beckham ove jeseni?

Minimalistički? Ne baš potpuno. Sa jarkim bojama u kombinaicji? Svakako. Autentičnim krojevima? Ako je ikako moguće, da!

Stil popularne britanske dizajnerke evoluirao je sa godinama. Ne samo od trenutka kada je postala supruga Davida Beckhama, nakon ere Posh spajsice, već i tokom njenih samostalnih dizajnerskih koraka, kada je sa razlogom uspela da skrene pažnju modnog sveta na svoj rad.

Victorijin stil kreće se na liniji seksi, glamurozno, šik i minimalistički, a neretko joj polazi za rukom da sve ove stilove inkroporira i ponese kao jedan.

Ono što ona uspeva da izvede i što mi pokušavamo da iskopiramo, nisu baš direktni trikovi, mada ćemo pokušati da ih razotkrijemo, već stil koji podrazumeva da uvek nosi prepoznatljiv stajling, krojeve od kojih ne odstupa, ali koji uvek izgledaju kao da je obukla nešto što nikada nismo videli do tada – krajnje inovativno i krajnje autentično. Balans koji je zapravo prilično teško postići.

Victoria Beckham konstantno uspeva da izgleda drugačije i da ima nov pristup, potpuno osvežavajuć look, a da pritom ostane verna svojim temeljima. Njeni jesenji stajlinzi možda su najbolji primeri za to.

Trik kojim uvek nekako uspeva da nas iznenadi jeste taj da u svoje odevne kombinacije ubacuje boju. Po mogućnosti jarku boju: crna i jarko zelena, braon i crvena, zemljani tonovi u kombinaciji sa hladnom paletom i detaljem u vidu žutih salonki. Ovo su samo neki od primera i njenih omiljeniih trikova.

Osnovu njenog garderobera čine zvonaste pantalone dubokog struka, muška košulja i mantili i blejzeri sa efektnim dezenima, na sve to dodajte malo boje i voila, dobićete outfit vredan street style-a svetske metropole.

Tekst: Harper’s Bazaar

Foto: Profimedia

 

Najnovije