Harper's Bazaar Srbija

10 brendova čiji će veš odmah probuditi vaš seksepil

Od klasičnog udobnog veša do donjeg rublja za posebne prilike, ovo su brendovi za čijim prefinjenim komadima rado posežemo.

Ako planirate da obogatite fioku donjeg rublja, ali niste sigurni odakle da počnete da tražite, pripremite se da vas inspiriše naša lista od 10 brendova donjeg rublja koji su omiljeni modnim urednicima, a koji pružaju stil, podršku i udobnost.

Od veoma udobnog, običnog veša koji ćete želeti da nosite svakog dana do nežnijeg finog donjeg rublja stvorenog za posebne prilike, evo najboljih brendova koje treba znati za ažuriranje kolekcije donjeg rublja, bez obzira na vaš stil ili budžet.

Skims

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Najnoviji poslovni poduhvat Kim Kardashian je Skims, brend donjeg veša koja je brzo stekao popularnost zahvaljujući svojim visokokvalitetnim, inovativnim tkaninama i dizajnom, koji je stvoren da pruži ženama potrebnu podršku, a istovremeno je veš neprimetan  i izgleda kao da ga uopšte nemate. Potražite rublje za svaki dan ili veš koji ćete nositi ispod večernje haljine.

Nénés Paris

Lepi čipkasti grudnjaci i gaćice prve su asocijacije na Nenes Paris, francuski brend koji se specijalizovao za ženske dizajne, od kojih su mnogi inspirisani donjim rubljem iz 1970-ih, a pritom ne ugrožavaju životnu sredinu. Izbacuju samo dve kolekcije godišnje, koriste 100 posto reciklirani materijal u želji da budu potpuno transparentni sa potrošačima u pogledu procesa proizvodnje.

Womanhood

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by womanhood (@wearewomanhood)

Sita od osećaja nesigurnosti prilikom kupovine grudnjaka, osnivačica Womanhood-a Tanya Robertson imala je za cilj da stvori marku donjeg rublja koja bi zapravo osnažila kupca. Womanhood takođe radi na pružanju podrške raznolikosti i inkluziji svojim porukama koje šalje putem slika i kampanje.

Commando

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by commando (@wearcommando)

Ako vam treba udobno, svakodnevno donje rublje, Commando je brend za koji treba da znate.  Američki brend poznat je po svojim jednostavnim modelima, koji su napravljeni od visokotehnološke tkanine od mikrovlakana koja stvara nevidljivi efekat. Pored grudnjaka, gaćica i tangi, ovaj brend takođe proizvodi bodije, biciklističke šortseve, što znači da ovo donje rublje možete nositi i kao obične komade odeće.

Marks & Spencer

Kolekcija donjeg veša Rosie Huntington-Whiteley za Marks & Spencer sada je jednako poželjna kao i kada je lansirana pre skoro deset godina – i lako je uvideti zašto je saradnja bila tako dugotrajna. Pristupačne komplete lako je nositi u svakodnevnim prilikama, a da ne budu dosadni. Od damskih cvetnih printova do raskošnog satena i najlepše čipke, u ovoj kolekciji ima ponešto za svakoga.

Stella McCartney

Ako volite lepe, ženstvene gaćice koje su i dalje neverovatno udobne, onda pogledajte kolekciju donjeg rublja Stelle McCartney. Ovaj brend koji je poznat po svojoj dugotrajnosti sjajno je mesto za pronalaženje pristupačnog donjeg rublja koje je malo više otmeno od vašeg klasičnog veša.

La Perla

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Perla (@laperlalingerie)

Italijanski brend donjeg rublja La Perla, odavno poznat po svojim prelepim, delikatnim komadima, stvoren je pre 65 godina. Dizajni su klasični i svedeni, bez obzira da li izaberete svakodnevni komplet ili nešto malo posebnije.

Nubian Skin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nubian Skin (@nubianskin)

Frustriran nedostatkom izbora boja koje nude drugi brendovi donjeg rublja, osnivač Nubian Skin-a, odlučio je da je vreme za “drugačiju vrstu nude-a”. Tako je dizajner sa sedištem u Londonu lansirao pažljivo osmišljenu kolekciju donjeg rublja i trikotaže kako bi zadovoljio osnovne potrebe žena sa tamnom kožom. Asortiman uključuje udobne grudnjake i gaćice, bodije i kupaće kostime.

Bodas

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bodas (@bodaslondon)

Još jedna odlična opcija za minimalističko, svakodnevno donje rublje je Bodas, brend sa sedištem u Londonu koji kreira šik komplete u prigušenim tonovima. Iako ne postoji kompromis u pogledu stila, udobnost svakako ima prednost nad dizajnom, jer kompanija koristi samo najkvalitetnije tkanine, uključujući kašmir, čipku i pamuk.

Coco de Mer

Nešto posebnije na tržištu? Coco de Mer kreira najbolje donje rublje za specijalne prilike, koristeći čipkaste materijale i svilu. Setovi koji otkrivaju više od klasičnog donjeg rublja, izazovni su i provokativni. Brend sa sedištem u Londonu u svojoj ponudi ima donje rublje kao niko drugi.

Najnovije