Harper's Bazaar Srbija

adidas for Prada – dva amblematična brenda otkrivaju svoju novu saradnju

Patike A+P LUNA ROSSA 21 specijalno su dizajnirane za tim Luna Rossa Prada Pirelli.

Svi smo sa nestrpljenjem očekivali sledeće poglavlje Pradinog partnerstva sa adidasom. Do danas, rezultat saradnje dva brenda bio je kroz prizmu Prade, stvarajući novu verziju patika Superstar. Sada adidas donosi svoje veštine i inovacije u Pradu, stvarajući A + P LUNA ROSSA 21 za tim Luna Rossa Prada Pirelli.

I adidas i italijanska kompanija izrazili su svoju strast prema atletskim performansima, s tim što je Prada na američkom prvenstvu bio prisutan dve decenije kroz jedriličarski tim Luna Rosa, dok je adidas bio sponzor 2005. i 2007.

Napravljen specijalno za jedriličarski sport, model A + P LUNA ROSSA 21 inspirisan je brodom AC75 Luna Rossa, kao i prethodnim modelima patika oba brenda.

Kroz ovo partnerstvo, Prada i adidas pokazuju svoju posvećenost inovacijama kao i održivosti, sa zajedničkim ciljem očuvanja našeg prirodnog okruženja. Napravljene od Prime Green-a, materijala koji se može reciklirati, ovaj model nudi fleksibilnost u kretanju, istovremeno ne dozvoljavajući ulazak vode u unutrašnjost cipele. Pored toga, pertle su na dnu uže, sprečavajući da se olabave tokom trke.

Lansiranje A + P LUNA ROSSA 21 prati kampanja koja ističe koncepte osvetljenosti i svetlosti. Rezultat ove snažne saradnje debitovaće 9. decembra, jer će adidas for Prada A + P LUNA ROSSA 21 model biti dostupan u Prada buticima i adidas prodavnicama, kao i na sajtovima prada.com i adidas.com. 

harpersbazaar.gr

Najnovije