Harper's Bazaar Srbija

Angelina Jolie digla je sinoć modni svet na noge zbog apstraktnog nakita na bradi

Zlatnim detaljem na usni postavila je aksesoare red carpeta na jedan mnogo viši nivo.

Holivudska zvezda pojavila se juče u Los Anđelesu na premijeri filma “Eternals” u toaleti koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Legendarna glumica izgledala je senzacionalno u braon slojevitoj haljinini brenda Balmain iz kolekcije Resort 2022.

Kreaciju, koja se sastojala od neobično skrojenog topa i duplog sloja rasečene tkanine, uklopila je sa zlatno-braon potpeticama. Čitavu kombinaciju zaokružila je Tiffany&Co nakitom, dižući ulog aksesoara zlatnim alkama, prstenjem i nizom okruglih narukvica na zglobu ruke, dok je zlatnim detaljem koji joj je krasio usnu i čitavu bradu dala novo značenje moćnom look-u.

Svoju bujnu braon kosu, pustila je ležerno da pada sa zaglađenim pramenovima iza ušiju. Hajlajt prirodnog make up-a bio je mačkasto izvučen eyeliner koji je još više istakao njene krupne zelene oči.

Glumica je na premijeru povela i svoju decu. Sinovi Pax i Knox doprinosili su eleganciji u crnim smokinzima, poput pravih malih džentlmena, dok su ćerke Shiloh, Vivienne i Zahara, sofisticiranim stajlinzima u damskim haljinicama pratile slavnu majku u stopu.

Foto: Profimedia

Priredila: T.Mišović

Najnovije