Harper's Bazaar Srbija

Angelina Jolie prikazala je svoju prvu kreaciju na dodeli Oscara

Kako joj stoji nova uloga dizajnera?

Na 96. ceremoniji dodele Oscara, Angelina Jolie, napravila je senzaciju svojim debijem kao modni dizajner. Iako nije lično kročila na crveni tepih, njen umetnički genij bio je više nego prisutan kroz haljinu koju je kreirala.

Atelier Jolie, modna linija koju je nedavno lansirala, započela je svoj put na fantastičan način, ostavljajući jak utisak na prestižnoj ceremoniji Oscara. Jolie je odlučila da ovu čast pruži spisateljici i novinarki Suleiki Jaouad, koja je bila prva osoba koja je nosila originalni dizajn iz njene radionice.

Haljina koja je oduševila sve prisutne bila je izrađena od delikatno nabranog materijala u svetlo sivoj nijansi, ističući se lepršavim plašt-rukavima, visokim strukom i šlepom ukrašenim crtežom umetnika Chaza Guesta.

U ekskluzivnom intervjuu na crvenom tepihu, Jaouad je izjavila: “Ova haljina je dizajnirana od strane jedinstvene Angeline Jolie. Njen prvi put da dizajnira haljinu za crveni tepih, i ona je pozvala neverovatnog umetnika Chaza Guesta da kreaciju ukrasi svojim slikarskim umećem.”

Ova posebna haljina predstavlja samo deo vizije koju Jolie ima sa svojom modnom linijom. U prethodnom intervjuu za Harper’s Bazaar, objasnila je misiju brenda Atelier Jolie, kao kolektiva koji ima za cilj da pokaže da etički i održiv životni stil nije život sa ograničenjima, već život boljeg kvaliteta sa ličnom kreativnošću i zajednicom u njegovom centru.

Ovaj izuzetan momenat brenda na crvenom tepihu Oskara predstavlja samo početak Angelinine karijere kao dizajnerke, obećavajući sjajanu budućnost za Atelier Jolie i nove kreacije koje će sigurno oduševiti svet mode.

Foto: Profimedia

Najnovije