Harper's Bazaar Srbija

Anya Taylor-Joy je savremena ratnica-princeza u impresivnoj haljini od metala

Živa statueta.

Anya Taylor-Joy možda je propustila Met Galu 2024, ali ne i da nas počasti high-fashion spektaklom. Naime, glumica je propustila događaj godine, zbog turneje svog najnovijeg filma Furiosa. Umesto dolaska pred Metropolitan muzej u Njujorku, pojavila se ispred St. Regis Hotela u Meksiko Sitiju, gde je utelovila suštinu svojeg ratničkog lika u dva izuzetna outfita.

Prvi izgled koji je ponela, bila je srebrna custom Balmain mini haljina napravljena od metala – doslovno. Odevni predmet koji oblikuje telo imao je desetine metalnih rozeta koje su bile pričvršćene na ramenima u grozdovima, pre nego što su se spuštale niz središte korseta i leđa.

Dopustila je haljini da većinu priče ispriča sama, jednostavno je dodavši prozirne sandale na štiklu i jarko crveni ruž.

U BTS objavljenim na Instagramu, Holivudska zvezda otkrila je da su haljinu bukvalno morali da prikače na njeno telo, iz dva dela. Maestralno.

Kasnije tokom dana, Anya je nastavila da kanališe distopijsku budućnost Furiose kroz svoju odeću, noseći beli kožni set sa eksternim kaiševima koji su visili sa jakne i suknje na svojim metalnim alkama. Ovaj dvodelni set se sastojao od kratkog bolera sa zaobljenim jastučićima na ramenima i minijaturne suknje sa kopčanjem na rajsferšlus.

Dopunila je izgled običnim crnim topom ispod bolero, parom sandala na štiklu i zlatnim alkama.

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije