Harper's Bazaar Srbija

Back on Track Powered by Remiks.com

Back on Track is Back in Style! Pronađite ključne modne komade na jednom mestu.

Iako nije prvi, već deveti mesec u godini, većina septembar doživljava kao novi početak. Sa sećanjem na dane kad smo se vraćali u školu nakon raspusta, a sada u kancelarije i nove radne pobede posle odmora, iz letargije i letnjeg samozaborava u rutinu ulazimo sa nekim novim naletom energije i svežine, odlučni u tome da unesemo promene u svakodnevnicu i počnemo sve iznova, ovog puta punim plućima.

U modnom svetu septembar je definitivno najvažniji mesec u godini jer označava početak jesenje sezone – nove kolekcije su tu, a sa njima i novi motivi, dezeni, trendovi, kodeksi oblačenja, ali i rasprodaje letnjih komada, kojima se svi radujemo. Upravo takve akcije i sniženja čekaju vas na ultimativnoj šoping destinaciji, Remiks.com

Just a Girl 

Možda vas ne “vozi” Back to School uzbuđenje, ali ako ovog septembra krećete punom parom napred, znajte da je septembar idealan mesec za rast, učenje novih stvari i ostvarivanje novih veza. Mada to obično radimo pri kraju stare godine ili na početku nove, iskoristite nalet energije da uradite revaluaciju dosadašnjih životnih stavova, uverenja i naravno – ormara.

Svako novo doba u životu započinje kupovinom nove odeće, a promene kreću odlaskom na Remiks.com

 

Guess majica na bretele, adidas x Stella McCartney Ultraboost patike, adidas x Stella McCartney šorts na Remiks.com

New Season – New Me! 

U skladu sa vladajućim trendovima za novu jesen-zima 2023 sezonu, ovog septembra volimo old money estetiku i preppy stil. Dovoljno je da kupite nekoliko ključnih komada, koji će osvežiti vaš dosadašnji stil – ranac, mantil, farmerke, džemper ili duks, pencil suknju ili pantalone, kao i aksesoare koji od ležernog ili casual stila, mogu da vas lansiraju u high – class orbitu.  

Sve komade potražite na Remiks.com.

Patrizia Pepe patike, Guess elegantna midi haljina, Tommy Hilfiger ženska košulja sa čvorom na Remiks.com

U novoj modnoj sezoni za jesen – zimu 2023, modni dizajneri odlučili su da glamurozne motive uklapaju sa svakodnevnim odevnim komadima, što je ne samo idealno za office, nego i za dnevne šetnje i večernje izlaske.

Svakodnevno i pompezno, to je ono što kreira dinamiku u oblačenju, a ako želite da saznate kako, inspiraciju potražite na Remiks.com.

Boys will be Boys 

Iako uglavnom ne vole šoping, muškarci najčešće i najviše kupuju septembru. Ako imate dečaka, dečka ili muža kojima nije blisko da provode sate i sate šetajući od butika do butika, zavalite se u fotelju i predložite im online kupovinu na ultimativnoj šoping destinaciji Remiks.com.

adidas Gazelle patike, Champion ranac na Remiks.com

Patike, rančevi i farmerke su nešto što ih uvek obraduje, čak i kad tvrde da im ne treba ništa novo. 

Povratak u office 

Naravno da želimo da leto zauvek traje, ali nam je svima takođe jasno da se u nekom trenutku moramo vratiti u kancelarije. Povratak u velikom stilu se podrazumeva, a ove, baš kao i svake jeseni, tepmeraturu dižu crne cipele sa štiklom. 

Cipele obavezno ukalapmo sa tašnom, a savršeni izbor nalazimo na Remiks.com. 

Patrizia Pepe kožne crne salonke, Patrizia Pepe torbica na Remiks.com

Na Remiks.com čeka vas velika akcija sa popustima od 10 % ako kupite dva i više artikla, kao i popusti od 20 %, ako kupite tri i više komada. Popusti važe čak i za one proizvode koji su već na akciji, a obračunavaju se u korpi.

Bye, Bye Summer! 

Najpromenljiviji mesec kad su temperature u pitanju, septembar nas prosto mami da razmišljamo o kupovini odevnih komada za svako godišnje doba. 

Ako volite da šopingujete pametno, sada je pravi trenutak da nabavite letnje artikle na popustu i dobro vreme da pazarite kaput, zimsku jaknu, čizme. Apsolutno sve pronađite na Remiks.com.

Patrizia Pepe kožna jakna, Hugo košulja sa printom na leđima, Diesel duboke ženske čizme na Remiks.com

Fotografije: Remiks.com

Najnovije