Bella Hadid na crvenom tepihu u Kanu u najprovokativnijem izdanju do sada

Manekenka je privukla pažnju svih prisutnih svojim hrabrim modnim izborom

Poznata manekenka Bella Hadid ponovo je zasijala na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu 2024. godine, privukavši pažnju svih prisutnih svojim hrabrim modnim izborom. Nakon što je propustila ovogodišnju Met Galu, Hadid je pokazala da je i dalje kraljica glamura na crvenom tepihu.

Za premijeru filma “The Apprentice”, Bella je odabrala upečatljivu mrežastu midi haljinu u toploj nijansi smeđe boje, koju je dizajnirala modna kuća Saint Laurent. Haljina se isticala složenim naborima od torza do gornjih butina i providnim materijalom za halter izrez i suknju u obliku kolone, čime je naglasila svoj prepoznatljiv stil i smelost.

bella hadid na crvenom tepihu

Ovaj provokativni outfit je još jednom potvrdio da trend providnih materijala i dalje dominira modnom scenom, a Bella Hadid je svakako jedan od glavnih promotera ovog stila. Njeno pojavljivanje na crvenom tepihu u Kanu izazvalo je oduševljenje prisutnih, ali i medija širom sveta, koji su pohvalili njen odvažan modni izbor.

bella hadid na crvenom tepihu
bella hadid na crvenom tepihu

Svojim povratkom na crveni tepih u Kanu, Bella Hadid je još jednom pokazala zašto je smatraju ikonom stila, potvrdivši da njeno prisustvo na prestižnim događajima uvek donosi dozu uzbuđenja i elegancije.

Foto: Profimedia

Najnovije