Beograđani su još jednom pokazali ljubav prema Nike Air Max kulturi

Pogledajte kako je bilo na Maxxed Out događaju, gde je predstavljena nova Air Max silueta.

Da su čuvene Nike Air Max patike posebna supkultura koja okuplja veliki broj obožavaoca legendarnih modela obuće, pokazale su i na nedavno organizovanom muzičko-stvaralačkom Maxxed Out vikendu, u čast novog rođendana Air Max siluete. Tokom dva dana, zainteresovani mogli su da uživaju u kreativnim i zanimljivim radionicama i koncertima, dosta njih se oprobalo u jedinstvenoj ulozi muzičke zvezde, a svi su svedočili predstavljanju najnovijeg modela patika – Nike Air Max Pulse.

Zera 

Ljubitelji dobre zabave i patika sa vazdušnim đonom, tokom oba dana imali su priliku da besplatno isprobaju kornere za ulepšavanje i kastomizaciju svojih majica, patika i pertli, dok su smeliji bili u prilici da uđu u, do sada nikada viđeni, Maxxed Out muzički studio i sami iskomponuju svoju pesmu, sa zvucima koje su, specijalno za ovu priliku, kreirali popularne muzičke zvezde Nucci, Zera, Popov, Albino i Ajzi. Svi oni, zajedno sa kolegama kao što su Fox, Teya Dora, Grca i Bradda, pobrinuli su se da se oba dana završe zapaženim muzičkim nastupima i poznatim pesmama u kojima je mnogobrojna publika uživala.

Maxxed Out studio 

Posetioci dvodnevnog događaja uverili su se u naprednu tehnologiju koju poseduje najsvežiji model Air Max patika. Pulse, kako je novi model nazvan, odlikuje kombinacija mekane pene za prednji deo stopala i inovativne mrežaste kompoziciji i tekstila sa detaljima poput novog Air Max logotipa. Nove patike odlikuje udobnost, pre svega, kao i karakterističan vizuelni identitet.

Air Max Day 

Sudeći po odazivu javnosti, interesovanje domaće publike za Air Max kulturu je ogromno i ne jenjava ni posle skoro četiri decenije od početka proizvodnje čuvenih modela patika.

Fotografije: Rastko Šurdić

Tekst: Promo 

Najnovije