Harper's Bazaar Srbija

Umetnost na snegu: BOSS x Perfect Moment predstavljaju luksuznu ski kolekciju

Dva brenda, sa bogatim dizajnerskim nasleđem, garantuju savršen izgled na stazi, ali i posle skijanja.

Modna kuća BOSS ove zime odlazi na skijanje i u saradnji sa poznatim brendom ski opreme, Perfect Momentom, stvara ekskluzivnu kapsula kolekciju ženske, muške i uniseks odeće, lansirane ovog januara.

Inspirisan nasleđem obe kuće, dizajn ski kapsula kolekcije ujedinuje ležernu BOSS estetiku i renomiranu stručnost brenda Perfect Moment, kad je odeća za sportske performanse u pitanju, dajući kolekciju koja garantuje privlačan stil i van ski staza.

Kombinujući herojske siluete iz postojećih Perfect Moment kolekcija, prerađenih smelom paletom boja, kapsula se sastoji od jorgan-jakni, ski pantalona i odela, trikotaže, odeće koja se nosi ispod ski jakni i pantalona, aksesoara i koju će kupci moći da nose od prvog dana na žičari, u svojim ležernim apres ski trenucima, pa sve do momenta kad se otopi sneg.

Dva brenda, koja dele iste vrednosti kad su kvalitet, funkcije i inovacije u pitanju, prirodnom sinergijom stvaraju i savršen logo – zvezdu Severnjaču (simbol kuće Perfect Moment) ujedinjen sa grafičkim fontom kuće BOSS.

– Kada smo razmišljali o povratku na ski staze, znali smo da moramo da nađemo savršenog partnera. Perfect Moment perfektno balansira između modernog pristupa oblačenju i visoke tehničke ekspertize, da izvanredni rezultati naše saradnje govore sami za sebe. Jedva čekam da vidim naše komade na ski stazama ove godine, rekao je viši potpredsednik kreativne direkcije Hugo Bossa, Marco Falcioni.

A kreativni direktor brenda Perfect Moment, Jane Gottschalk, u potpunosti se slaže sa svojim partnerom.

– Oduševljeni smo saradnjom sa BOSS-om. Ovo je veoma uzbudljiv trenutak za naš brend, konačno spajanje njegove duge istorije sportske izvrsnosti i modnih inovacija sa jednim svežim duhom. Ova kolekcija napravljena je za “momenat mejkere”, za ljude koji stvaraju trenutke, koji traže jedinstveno, autentično iskustvo na skijama, ali i van njih, a da pritom žele sve vreme da uživaju u samom procesu.

Kolorit kolekcije sastoji se od pet boja – tu je jedinstvena BOSS-ova kombinacija crne, bele i karamel, ujedinjena sa Perfect Moment crvenom, ali i sa, za zimu spremnom, krem nijansom. Sva 23 komada kolekcije testirana su u rigoroznim uslovima, kako bi se osigurale optimalne atletske performanse.

Nekoliko komada ima B oznaku iz BOSS-ovog monograma, koja je prekrivena zvezdom iz imena brenda Perfect Moment. Nekoliko džempera iz postojeće Perfect Moment kolekcije redizajnirano je – sada su na njima BOSS-ov logo i ime poznatog austrijskog skijališta Kicbil (Kitzbühel), u kojem se održava legendarna Hahnenkamm trka, koju kao partner podržava BOSS.

BOSS x Perfect Moment kapsula kolekcija biće prezentovana na jedinstvenom modnom događaju, organizovanom na predstojećim ski trkama u Kicbilu, koje se održavaju od 16. do 23. januara, a već sada je dostupna u odabranim BOSS-ovim radnjama širom sveta, kao i na sajtovima: boss.com i perfectmoment.com/en-gb.

U nastavku pogledajte kako izgleda ostatak BOSS x Perfect Moment kolekcije. 

Fotografije: Promo 

Najnovije