Harper's Bazaar Srbija

BOSS x Russell Athletic kolekcija uskoro u prodaji

Bela Hadid i Ešli Grejem u kolekciji inspirisanoj američkom koledž košarkom

Šta se desi kada se udruže dva modna velikana, iz potpuno različitih oblasti? Nastaje sasvim nova dimenzija smele ‘casual’ garderobe prilagođene novoj generaciji.

Reč je o neočekivanoj saradnji dva globalno poznata brenda – BOSS i Russell Athletic, koje spaja umetnost besprekornog i prefinjenog krojenja sa nostalgijom i estetikom američke sportske garderobe. Rezultat je mladalačka, sveža i nova kolekcija koja zadovoljava ukus i najzahtevnijih modnih znalaca.

Kolekcija je predstavljena virtuelno, putem mini-filma inspirisanog košarkom koji prati ekipu uz zvuke klasičnog hip-hopa slaveći titulu šampiona. Ekipa, sastavljena od brojnih poznatih ličnosti, uključujući Ešli Grejem, Belu Hadid, Prešes Li, Laki Blu Smit, Kit Pauers i mnoge druge, nosi novu BOSS x Russell Athletic kolekciju kreiranu sa ciljem da zadovolji aktuelni trend i potrebu da odevni komadi budu što univerzalniji, te da se lako međusobno kombinuju i uklapaju. Kolekcija sadrži i nekoliko unisex komada, dok kolor šema obuhvata pastelne nijanse roze, plave, teget i sive boje, što olakšava komplementarnost i uklapanje sa dezeniranim komadima.  

BOSS je brend koji je izverziran kad je u pitanju umeće krojenja i svojim kontinuiranim inovacijama u domenu tkanina obezbeđuje besprekoran stil, ali i udobnost za svaku novu generaciju. Russell Athletic već duže od jednog veka dizajnira sportsku odeću visokih performansi, a jedan od brojnih inovacija ovog brenda je dukserica.

BOSS x Russell Athletic kolekcija biće dostupna širom sveta, a uskoro i u BOSS Store Beograd.

P.S. Ako želite potpuni doživljaj sa predstavljanja kolekcije u njujorškom Gotham Hall-u pogledajte mini-film.

PROMO

Najnovije