Budite kreativni kod kuće uz novi Miu Miu Challenge

Projekat #MiuMe želi da pokažete svoje najdraže Miu Miu odevne komade i aksesoare na Instagramu.

Prestanite sa vežbanjem TikTok plesa, jer postoji novi izazov na društvenim mrežama koji treba da postane viralan. Nova kampanja poziva ljude širom sveta – istaknute ličnosti iz oblasti mode, umetnosti, plesa i sporta, kao i poklonike Miu Miu-a, da fotografišu ili snime video zapise sebe u svom omiljenom izgledu brenda, koristeći samo svoje mobilne telefone za fotografiju od kuće.

Bez obzira da li birate komad iz najnovije kolekcije ili voljene vintage komade, ideja je da prođete kroz garderobu i predstavite se pred objektivom na bilo koji način koji želite i na taj način pokažete uobičajeni selfie koji govori o vašem identitetu.

Luksuzna kuća će ove portrete postaviti kao deo prve faze ovog tekućeg projekta, u nadi da će pokrenuti dijalog o temama blizine i intimnosti, dva koncepta koji su se poslednjih nedelja duboko razvili zbog socijalne distance.

Zato izvadite svoje vesele krpice i podelite sve na Instagramu sa hashtagom #MiuMe. Ne zaboravite da označite @MiuMiu da biste dobili priliku da budete predstavljeni na službenoj Instagram stranici brenda.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Miu Miu (@miumiu) onApr 28, 2020 at 6:06am PDT

Najnovije