Harper's Bazaar Srbija

Burberry na njen način: Irina Shayk u slip haljini kakvu želimo ove jeseni

Irina Shayk redovno dokazuje svoju titulu ikone stila pojavljujući se svakodnevno u efektnim odevnim kombinacijama. Manekenka se ne plaši eksperimentisanja, stoga nije iznenađujuće što modni svet pomno prati svako njeno pojavljivanje.

Irina Šajk redovno dokazuje svoju titulu ikone stila pojavljujući se svakodnevno u efektnim odevnim kombinacijama. Manekenka se ne plaši eksperimentisanja, stoga nije iznenađujuće što modni svet pomno prati svako njeno pojavljivanje.

Za izlazak iz kuće i priliku koja ne zahteva eleganciju višeg nivoa, čuvena ruska manekenka izabrala je naravno esencijalni komad sezone!

Slip haljina, koja je bila popularna 90-ih godina zbog svog minimalističkog dizajna, ove sezone dolazi u omiljenom stilskom monogramu.

Brend Burberry, čije je Irina zaštitno lice, lansirao je jednostavu svilenu haljinu sa printom logomanije u neutralnoj nijansi. Uz crne modne dodatke u vidu ravnih sandala sa potpisom istog brenda i sunčanih naočara, trendseterka je sa lakoćom ponela ovaj nepretenciozan trend savršen sa prelazak iz letnje u jesenju sezonu.

Sa nestrpljenjem čekamo sledeće njeno izdanje, a do tada smo u potrazi za  najboljim slip haljinama u gradu. Stay tuned!

Priredila: Mila Đenić

Foto: Profimedia

Najnovije